Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul fiului său. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul fiului său. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago

GALERIE FOTO (2) Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul fiului său.

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul fiului său. Soția lui Dani Oțil a postat prima imagine cu chipul băiețelului ei. Vedeta i-a surprins pe fanii din mediul online cu o fotografie deosebită alături de Luca Tiago. Cu cine seamănă micuțul?

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul fiului său. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul fiului său. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți în urmă cu o lună, trăind cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Viața celor doi s-a schimbat radical, iar micuțul Luca Tiago le face zilele mai frumoase.

Recent, modelul a publicat prima imagine cu chipul fiului său. Aceasta apare într-un clip video în care încearcă să-l învețe pe Luca Tiago să pronunțe cuvântul ”mama”: ”Shhh, să nu afle Dani”, a scris vedeta în dreptul imaginilor. Așadar, internauții au putut să vadă pentru prima oară cum arată băiețelul lui Dani Oțil și al Gabrielei.

Gabriela Prisacariu, prima imagine cu chipul fiului ei

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său

La doar câteva ore de la nașterea fiului său, Dani Oțil a postat prima imagine cu fiul său la care a postat și o scrisoare emoționantă dedicată acestuia. „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine’, a scris Dani Oțil pe Instagram.

De asemenea, Dani i-a explicat fiului său că va fi alături de el orice s-ar întâmpla și că se va asigura că își va urma visurile. „Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040…dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas…sună a versuri de manele. Jur.Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să aflii de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat’, a scris Dani Oțil primul mesaj dedicat fiului.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, iar vestea că vor avea un copil au anunțat-o la finalul lunii martie, printr-un mesaj special postat pe contul lui Dani Oțil. „Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o să avem un copil’, a scris prezentatorul TV pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: