Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu și-a schimbat buletinul. Este oficial Gabriela Oțil

Gabriela Prisăcariu și-a schimbat buletinul. Este oficial Gabriela Oțil

Dani Oțil si Gabriela Prisacariu-nunta

Gabriela Prisăcariu a devenit Gabriela Oțil, după ce s-a căsătorit, în această lună, cu Dani Oțil. Soția prezentatorului și-a publicat buletinul pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu și-a schimbat buletinul. Este oficial Gabriela Oțil

Gabriela Prisăcariu vrea să fie cunoscută de acum drept Gabriela Oțil. Drept dovadă, ea și-a publicat noul buletin pe rețelele de socializare, în care apare cu numele schimbat, după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil.

Foto: Captură Instagram Gabriela Prisăcariu

După ce anul trecut și-au amânat nunta din cauza pandemiei, în acest an Gabriela și Dani Oțil nu au mai amânat. În urmă cu trei săptămâni, și-au spus ”DA!„ mai ales că în acest an vor deveni și părinții unui băiețel. Nunta a fos una adaptată contextului actual: cu un număr mic de persoane, cei mai mulți fiind apropiații. Evenimentul a avut loc la un restaurant al faimosului prezentator. Nași le-au fost Roxana Ionescu și soțul acesteia.

”Vă anunț că tot așa, și căsătorit și nu. Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a declarat Dani Oțil, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a făcut primele declarații după nunta de sâmbătă! ”A fost teambuilding”

Dani Oțil și Gabriela Oțil se pregătesc să devină părinți

Dani Oțil va deveni tată în această toamnă și nu se consideră, deocamdată, pregătit pentru ceea ce-l așteaptă. Gabriela are șase luni de sarcină, deja.

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân si pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, stiu sigur ca mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a explicat Dani Oțil.

Dani Oțil  și Gabriela sunt împreună de doi ani de zile, iar cel care a dat vestea sarcinii a fost Dani, în stilul său caracterisctic „Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil„, a scris Dani Oţil pe contul său de Instagram.

După cele spuse de Dani, a reacționat și Gabriela care a preferat la momentul respectiv să nu dezvăluie sexul copilului.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.(…) Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: