Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu vrea să-i ofere și al patrulea copil lui Dani Oțil: ”Dacă Dumnezeu o să vrea”

Gabriela Prisăcariu vrea să-i ofere și al patrulea copil lui Dani Oțil: ”Dacă Dumnezeu o să vrea”

Dani Otil si Gabriela Otil

Gabriela Prisăcariu, devenită în această lună Gabriela Oțil, își dorește ca după nașterea primului copil să mai rămână însărcinată și a doua oară. Astfel, i-ar plăcea să-l facă pe soțul ei, Dani Oțil, tată a doi copii.

Gabriela Prisăcariu vrea să-i ofere și al patrulea copil lui Dani Oțil: ”Dacă Dumnezeu o să vrea”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, va deveni mamă pentru prima oară, în acest an. Va aduce pe lume un băiețel și a recunoscut, de curând, că i-ar plăcea să mai rămână însărcinată ulterior.

”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a mărturisit Gabriela pentru impact.ro.

Tot de curând, Gabriela Prisăcariu a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care se vede că și-a schimbat buletinul. Astfel, a devenit soția prezentatorului de la Antena 1 și în acte. Le-a arătat tututor că se numește Gabriela Oțil. Asta după reamintim că ea și Danu s-au căsătorit în această lună, într-o nuntă restrânsă, adaptată pandemiei. Nași le-au fost Roxana Ionescu și soțul acesteia.

Gabriela Oțil radiază de fericire de când a rămas însărcinată. Consideră că în 2021, în casa și a lui Dani vor fi patru, deoarece mai au o pisică. Fostul model al lui Cătălin Botezatu a spus, la un moment dat, că ea și prezentatorul își doreau foarte mult să fie părinți.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Oțil, la un moment dat, la Antena 1.

Dani Oțil a anunțat, în aprilie, pe conturile sociale, că 2021 va fi anul în care va deveni tată. El și Gabriela Prisăcariu sunt împreună din 2019.

“Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oțil pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: