Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Spanic, de nerecunoscut! Vedeta telenovelelor s-a schimbat radical din cauza operațiilor estetice

Gabriela Spanic, de nerecunoscut! Vedeta telenovelelor s-a schimbat radical din cauza operațiilor estetice

GALERIE FOTO (3) Gabriela Spanic, de nerecunoscut! Vedeta telenovelelor s-a schimbat radical din cauza operațiilor estetice

Gabriela Spanic a fost una dintre cele mai apreciate actrițe din telenovelele spaniole, însă acum este de nerecunoscut! Operațiile estetice au schimbat-o total. 

Gabriela Spanic, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

În urmă cu 20 de ani, Gabriela Spanic făcea senzație în industria telenovelelor spaniole, însă acum parcă totul a dispărut, inclusiv actrița, a cărei înfățișare nu mai este deloc ca înainte și nici măcar nu mai amintește de personajele sale interpretate exemplar.

Cunoscută pentru rolurile sale din „La Usurpadora”, „La intrusa”, „Prisionera”, „Por tu amor” sau „La venganza”, Gabriela Spanic a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite axctrițe la nivel mondial. Însp anii au trecut, iar actrița nu vrea ca timpul să își pună amprenta asupra chipului său, astfel că a apelat cu încredere la medicul estetician.

Gabriela Spanic, de nerecunoscut! Vedeta telenovelelor s-a schimbat radical din cauza operațiilor estetice

La cei 47 de ani, actrița arată total diferit, iar asta numai din cauza operațiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Chiar dacă scopul acestor intervenții a fost să-i păstreze chipul mai mult tânăr, se pare că bisturiul a făcut-o să capete un chip înghețat, lipsit de expresie, care pe unii fani chiar îi îngrozește.

Gabriela Spanic și-a introdus în față acid hialuronic pentru a-și ridica pomeții, și-a mărit și buzele, dar și bustul și posteriorul. Toate aceste intervenții au făcut-o să nu își arate vârsta, însă chipul ei este de nerecunoscut.

”E ciudat felul în care ți se schimbă fața”, „Ce an e aici? Ai dat timpul înapoi”, „Nu e nevoie să folosești atâtea filtre”, „Doamne, ce și-a făcut?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Gabriela Spanic, de nerecunoscut! Vedeta telenovelelor s-a schimbat radical din cauza operațiilor estetice

Actrița a fost la un pas de moarte din cauza asistentei personale

Gabriela Spanic a trăit o experiență demnă de serialele în care a jucat! Actrița se bucură de o viață plină de lux și opulență, însă chiar și așa, se pare că nu a scăpat de necazuri. Aceasta a avut parte de momente foarte grele, de departe cel mai teribil a fost atunci când a fost otrăvită, atât ea, mama ei, dar și fiul său, chiar de către asistenta ei personală.

Atât Gabriela Spanic, cât și familia ei, a ajuns în stare gravă la spital, și toată lumea a scăpat cu bine, însă fiul ei, care la acel moment avea doar câțiva anișori, a rămas cu sechele, iar ea cu probleme mari la nivelul plămânilor și la ficat.

”Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”, a mărturisit tristă vedeta, în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: