Redactia.ro
Home » Știri » Geanina Ilieș revine pe micile ecrane, după ani buni de absență. Cu ce televiziune a semnat prezentatoarea

Geanina Ilieș revine pe micile ecrane, după ani buni de absență. Cu ce televiziune a semnat prezentatoarea

Geanina Ilieș revine pe micile ecrane, după ani buni de absență. Cu ce televiziune a semnat prezentatoarea

Începutul anului 2024 aduce o veste spectaculoasă pentru fanii televiziunii românești – Geanina Ilieș, una dintre cele mai iubite și apreciate vedete, face un comeback în lumea micilor ecrane după o pauză de ani buni. Această revenire a fost primită cu bucurie de către admiratori, iar noi suntem aici pentru a vă aduce cele mai proaspete detalii despre acest eveniment!Iată detaliile!

Geanina Ilieș revine pe micile ecrane, după ani buni de absență

Geanina Ilieș se întoarce în lumina reflectoarelor la Antena Stars, unde va prelua rolul de prezentatoare a știrilor. După o perioadă de absență din mediul televizat, această decizie a fost salutată cu entuziasm de către telespectatori, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare revenirea acestei carismatice prezentatoare.

După ce a colaborat cu Antena 1 și ulterior cu PRO TV, Geanina Ilieș a decis să își exploreze oportunitățile în afaceri. Aceasta a deținut un studio de bronzare de succes și o clinică de remodelare corporală, demonstrând că are un spirit antreprenorial puternic. Cu toate acestea, pasiunea pentru televiziune a rămas vie, iar acum se întoarce în fața camerelor pentru a-și împărtăși știrile și experiența cu telespectatorii.

„Eu nu am anticipat toată nebunia asta, dar în luna ianuarie, după Sărbători, am decis să vând clinica de remodelare corporală, pentru că nu mai aveam timp să mă ocup de ea.

 Eram obișnuită cu businessul cu studioul de bronzat, așa că am oprit câteva servicii și le-am mutat într-o singură locație cu mai puține cheltuieli. Chiar am fost norocoasă”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Cu ce televiziune a semnat prezentatoarea

Într-o declarație entuziastă, Geanina Ilieș a subliniat bucuria ei de a se reîntoarce în familia Antenei, spunând:

„Sunt încântată să revin la pupitrul știrilor, în familia Antenei, aici, unde am regăsit una dintre cele mai dinamice redacții de știri şi reperul TV al lumii mondene din România.

Experiențele de la pupitrul Observatorului din anii trecuți și a emisiunilor moderate din ultimii ani, vor lăsa, vă asigur, o amprentă frumoasă în cadrul știrilor Antenei Stars. O sa vă placă noul concept, vă promit acest lucru. Abia aştept să începem!” a spus Geanina Ilieș, pentru Spynews.ro.

Această revenire este așteptată cu sufletul la gură, deoarece Geanina Ilieș a fost cunoscută pentru prezența ei carismatică și profesionalismul de care a dat dovadă în trecut. Telespectatorii Antenei Stars vor avea privilegiul de a o urmări din luna februarie, când va începe să prezinte știrile zilei.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: