Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea a fost să-și vadă fiicele! Cum a decurs întâlnirea cu Andreea Bălan

George Burcea a fost să-și vadă fiicele! Cum a decurs întâlnirea cu Andreea Bălan

George Burcea a fost să-și vadă fiicele

George Burcea a fost să-și vadă pentru prima dată fetișețe după perioada de carantină. Fostul soț al Andreei Bălan și-a scos cele două fiice la o plimbare în parc. 

Cum a decurs întâlnirea cu Andreea Bălan

Geroge Burcea și Andreea Bălan ai devorțat în urmă cu mai multe luni. Separarea este încă proaspătă și, în ciuda faptului că fiecare dintre ei și-a găsit alinarea în brațele altei persoane, sunt încă într-un scandal.

Chiar dacă cei doi se ceartă acum, George Burcea își iubește fetițele și încearcă din răsputeri să le vadă, însă mama protectivă nu prea îi dă voie. După ce a avut interdicție să-și vadă copiii, actorul fiind în carantină, acum este pentru prima dată că le poate strânge în brațe pe micuțele lui, scrie playtech.ro.

George Burcea a fost în vizită acasă la Andreea Bălan pentru a le vedea pe Ella şi Clara, dat fiind că artista nu l-a mai ţinut la curent cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viaţa lor. Acesta și-a scos fetele la o plimbare în parc și a postat pe contul de Instagram imagini cu cele două. Pe chipul lui se poate vedea clar cât est de fericit în compania celor două fiice.

George Burcea a ieșit pentru prima dată cu fetele după ce a fost în carantină, fiind infectat cu coroanvirus atât el, cât și noua lui iubită, Viviana Sposub.

“Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină. Fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns. Am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat. Nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău”, a declarat George Burcea.

Andreea Bălan vrea custodia copiilor

George Burcea și Andreea Bălan sunt în scandal după divorțul monstru de la începutul anului. Actorul a declarat de curând că fosta lui soție, Andreea Bălan, apelează la tot felul de trucuri pentru a reuşi să aibă custodia totală.

“Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri.

În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodia totală”, a spus fostul concurent “Ferma”, pentru Ok Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: