Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Tiberiu Argint după ce a aflat că Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: ”Trebuia să știe asta”

Reacția lui Tiberiu Argint după ce a aflat că Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: ”Trebuia să știe asta”

Reacția lui Tiberiu Argint

Iubitul Andreei Bălan a aflat un detaliu foarte important despre artistă. Aceasta nu poate să mai facă copii niciodată. Reacția lui Tiberiu Argint i-a surprins pe prietenii vedetei.

Reacția lui Tiberiu Argint după ce a aflat că Andreea Bălan nu mai poate face copii

Andreea Bălan și-a refăcut viața după divorțul scandalos cu fostul soț, George Burcea. Artista a început o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, însă exista un detaliu din viața ei de care îi era frică, scrie wowbiz.ro.

O perioadă lungă de timp, artista a preferat să țină relația secretă. Cu timp, însă, cei doi nu s-au mai ascuns și au arătat lumii că se iubesc. Acum, Andreea Bălan este fericită alături de Tiberiu Argint și de cele două fetițe ale lei din urma căsătoriei cu George Burcea.

Recent, artista i-a spus iubitului un detaliu foarte important pentru cei doi, aceasta a susținut că nu mai poate avea copii niciodată. Potrivit unor prieteni ai vedetei, Tiberiu Argint a susținut-o și nu a condamnt-o pe vedetă că nu-i poate oferi și lui un copil.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

Din nefericire, Andreea Bălan a suferit un abces abdominal atunci când a născut-o pe fiica ei cea mică. Aceste probleme de sănătate ale artistei au fost provocate de la o afecțiune din trecut.

Vedeta a aflat atunci că nu va mai putea să aibă copii niciodată și a fost chiar la un pas de moarte. Potrivit unor surse, frica ei cea mai mare a fost să nu fie respinsă din acest motiv. Acesta este și unul din motivele pentru care Andreea Bălan și-a ascuns relația la început. Vedeta a preferat să nu grăbească lucrurile și să-l cunoască destul de bine, să fie sigură că el este ce trebuie, având în vedere situația ei.

”Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta. La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică”, au declarat surse apropiate cântăreței.

Artista este deranjată de acest subiect

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a declarat că este greu să trăiască cu ideea că nu va mai putea să aibă copii. Aceasta explica într-un interviu că este un lucru diferit între a nu mai vrea să faci copii și a nu mai putea să mai faci.

”Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: