Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a rămas fără bani. Artista a pierdut o sumă imensă

Andreea Bălan a rămas fără bani. Artista a pierdut o sumă imensă

Andreea Bălan a rămas fără bani

Andreea Bălan s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate, fiind nevoită să se opereze de urgență. Cu toate astea, artista a trecut cu bine de acestea, întorcându-se sănătoasă acasă la cele două fetițe. Se pare, însă, că problemele din viața sa nu dispar. Vedeta a pierdut 90.000 de euro, această sumă reprezentând avansul pe care aceasta l-a dat pentru a intra în posesia unui imobil.

Andreea Bălan a rămas fără bani. Artista a pierdut o sumă imensă

Andreea Bălan, nici bine nu s-a întors acasă de la spital, că deja se confruntă cu alte probleme. Artista a pierdut mii de euro,după ce a plătit un avans pe care acesta l-a dat pentru a intra în posesua unui imobil. Mai exact, este vorba de fabuloasa sumă de 90.000 de euro. Se pare că proiectul nu a fost finalizat niciodată, iar cântăreața s-a văzut cu banii luați și fără imobil. Artista nu mai are noroc la bani, cum avea înainte. Acest fapt se datorează și pandemiei de coronavirus, care nu îi mai permite acesteia să mai aibă concerte, vedeta fiind nevoită să-și anuleze toate evenimentele. În ultima perioadă s-a confrunta cu probleme de sănătate, dar a reușit să le depășească cu bine.

Artista se luptă de mai bine de 10 ani să rezolve problema imobilului, dar și-a luat gândul de la cei 90.000 de euro. Toate persoanele care au plătit avansul au cerut trecerea în cartea funciară, pentru a putea continua lucrările pe cont propriu. Însă, în urmă cu două săptămâni, judecătorii de la Tribunalul București nu au acceptat cererea păgubiților. Așadar, lucrurile se complică, iar oamenii nu pot face niciun pas în lipsa documentului care să arate că sunt proprietari pe imobilul respectiv. Cu toate că au plătit sume imense, aceștia nu vor avea voie să facă niciun fel de lucrări, dar nici să pășească pe proprietatea respectivă.

Andreea Bălan, despre noul său iubit

După ce s-a despărțit de tatăl fetițelor sale, actorul George Burcea, Andreea a început o nouă relație cu Tiberiu Argint. Artista a vorbit pentru prima dată despre el, și se declarată fericită lângă acesta și lângă cele două fete, Clara și Ella. Andreea și George au avut un divorț cu mare scandal, care nu s-a terminat, cei doi așteptând să semneze actele de divorț. ”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Mai mult, blondina a anunțat că își dorește ca relația pe care o are cu Tiberiu să fie departe de ochii presei. În emisiunea lui Dan Capatos, Andreea a menționat că este susținută de iubitul ei, și că se simte o femeie împlinită alături de el. ”N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: