Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea nu poate primi custodia fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan. Care este motivul

George Burcea nu poate primi custodia fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan. Care este motivul

George Burcea și Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu șase luni, iar acum cei doi așteaptă să afle în custodia cui se vor afla cele două fetițe pe care cei doi le au împreună.

De ce George Burcea nu poate să obțină custodia fetelor

Andreea Bălan speră că ea va fi cea care va primi custodia totală a fiicelor sale, după ce divorțul de Geroge Burcea va fi finalizat.

Acest lucru este foarte posibil, mai ales în condițiile în care actorul a fost depistat recent conducând sub influența substanțelor interzise.

Mai mult decât atât, George Burcea nu are un domiciliu stabil, așa că fetițele nu ar avea unde să stea efectiv, iar cel mai probabil judecătorii vor decide în favoarea Andreei Bălan.

Atunci când erau împreună, Andreea Bălan și George Burcea locuiau în casa artistei din zona Băneasa, iar după ce s-au despărțit actorul s-a mutat și acum locuiește cu chirie.

Cum își mai vede acum George Burcea fetițele

Acum, George Burcea își vede fetele doar când merge acasă la artistă. Totuși, surse din apropierea celor doi au declarat că cel mai probabil

Andreea Bălan și fostul ei soț vor ajunge la o înțelegere.

„George se întâlnește cu fetele în casa Andreei, nu le ia la el acasă. Momentan, el nu are un domiciliu stabil, deci nu s-ar putea pune problema ca el să aibă custodia fetelor. Niciun judecător nu ar proceda în acest fel. Oricum, sunt șanse mari ca Andreea și George să ajungă la o înțelegere privind fetițele, încât să fie bine pentru toată lumea”, a declarat o sursă apropiată.

George Burcea și Andreea Bălan încă vorbesc, dar strict despre copiii pe care îi au împreună. Mai mult, actorul poate veni oricând să le viziteze pe Ella și Clara.

„Andreea și George comunică des, dar strict despre cele două fetițe, Ella și Clara. Ba chiar au ajuns la un numitor comun, iar George este binevenit oricând în casa Andreei, pentru a-și petrece timp cu fetele. El vine cam o dată pe săptămână”, a mai spus sura citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: