Redactia.ro
Home » Sport » George Puşcaş, huiduit de fani! A fost scos de pe teren după ce a ratat

George Puşcaş, huiduit de fani! A fost scos de pe teren după ce a ratat

George Puşcaş, huiduit de fani

George Puşcaş, huiduit de fani. Românul continuă să fie urmărit de ghinion. A ratat o ocaze uriaşă în meciul cu Bristol City şi a stârnit furia fanilor.

Românul lui Reading, pare că nu se mai regăseşte. De mai bine de o lună nu mai găseşte drumul spre poartă. În repriza a doua din meciul cu Bristol City, Puşcaş a ratat incredibil cu poarta goală. În acel moment suporterii nu s-a mai stăpânit şi au început să-l huiduie. După doar câteva minute antrenorul celor de la Reading a decis să-l înlocuiască. Pentru prestaţia sa George Puşcaş a primit cea mai mică notă, 4. Reading a pierdut 0-1 meciul cu Bristol City şi este pe locul 22 în Championship, cu doar 8 puncte în 11 meciuri.

Românul este urmărit de ghinion

George Puşcaş nu a mai marcat pentru echipa sa de mai bine de o lună. Ultima dată a dat gol pe 18 august, atunci când a înscris de două ori în victoria cu 3-0 contra lui Cardiff. Atacantul de 23 de ani a mai marcat odată şi în Cupa Ligii. Românul a ajuns în Liga a 2-a din Anglia în luna august. Reading a plătit celor de la Inter 8 milioane de euro, la care se adăugă şi bonusuri în valoare de două milioane de euro. George Puşcaş a semnat un contract valabil pe 5 ani.

„George este tânăr, cu foame de rezultate, un atacant talentat cu un instinct de marcator”, declara manager-ul lui Reading, Jose Gomes, în momentul în care s-a realizat transferul.

Citeşte şi: FCSB – Dinamo 1-1! Meci incredibil pe Arena Națională!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: