Redactia.ro
Home » Știri » George Simion a sărit la bătaie. Liderul AUR l-a agresat pe ministrul Energiei: „Ești un hoț!”

George Simion a sărit la bătaie. Liderul AUR l-a agresat pe ministrul Energiei: „Ești un hoț!”

George Simion a sărit la bătaie

George Simion a sărit la bătaie. Liderul AUR este implicat într-un nou scandal. De această dată, George Simion a a fost cel agresiv. Politicianul s-a dus la Virgil Popescu, ministrul Energiei și i-a țipat în față, acuzându-l de hoție.

George Simion a sărit la bătaie. Liderul AUR l-a agresat pe ministrul Energiei: „Ești un hoț!”

George Aur surprinde din nou. Liderul AUR l-a agresat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, la tribuna Parlamentului, în timp ce acesta ținea un discurs despre moțiunea de cenzură depusă împotriva lui. MInistrul Energiei a fost luat de gât de George Simion, iar ședința de plen a fost suspendată în urma incidentului. Potrvit primelor informații, liderul AUR s-a enervat foarte tare în timpul discursului și s-a dus peste Virgil Popescu și l-a luat de gât. „Hoțule, ești un hoț! Hoțule!”, a spus George Simion.

Simion l-a luat pe Popescu de gât și braț, după care i-a țipat în față, fără a ține cont de oamenii din sală. Dan Tănasa, deputat AUR, susține că este pentru prima dată în istoria parlamentului când un ministru este agresat. „Am avut stăpânire de sine și nu am dat curs provocării. Eu cred că astăzi după ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților se vor întâlni colegii mei și vor reuși să modifice regulamentul astfel încât să nu se mai întâmple. În semn de protest nu voi mai prezenta discursul în plenul Parlamentului.”, a declarat Virgil Popescu.

Întrebat de jurnaliști dacă a avut impresia că politicianul l-ar putea lovi, Popescu a declarat că George Simion se uita amenințător la el. „Pot să îi spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?”, a fost replica lui Virgil Popescu la care George Simion s-a ridicat de pe scaun și l-a confruntat direct pe ministrul Energiei.

În urma incidentului, ședința de plen în care se dezbtae moțiunea de cenzură depusă împotriva ministrului Energiei a fost suspendată. După câteva minute, liderul AUR și-a explicat gestul, mărturisind că îi pare rău pentru că a reacționat în asemenea mod, dar își susține părerea conform căreia Virgil Popescu este vinovat pentru majorarea facturilor. „Nu m-a deranjat. El este un hoț și e vinovat pentru facturile românilor. Am fost la el să-i spun că e un hoț, pentru că este un hoț. Omul acesta e vinovat pentru facturi.”

Președintele de ședință, Daniel Suciu, i-a cerut în mod repetat lui George Simion să ia mâinile de pe ministrul Energiei. Virgil Popescu i-a replicat imediat, strigându-i ”Ești un prost!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: