Redactia.ro
Home » Știri » George Simion, liderul AUR, va da o petrecere grandioasă pentru fiul său. Unde va avea loc evenimentul luxos

George Simion, liderul AUR, va da o petrecere grandioasă pentru fiul său. Unde va avea loc evenimentul luxos

GALERIE FOTO (2)

Eveniment major în familia lui George Simion, liderul AUR! Politicianul și-a botezat fiul, pe micuțul Radu, iar mega-petrecere care va urma se va desfășura într-un decor de vis, la Gura Humorului. El a anunțat că primul său copil a fost creștinat, vineri, 5 iulie 2024.

George Simion, liderul AUR, și-a botezat copilul

George Simion a publicat o poză alături de fiul său Radu, însoțită de mesajul: „Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor. Mama și tata te vor ajuta să crești MARE!”. Petrecerea va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2024, la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava, scrie România TV.

În buna tradiție pe care a lansat-o în august 2022, atunci când a avut loc nunta de la Măciuca, liderul AUR și-ar fi dorit să-i fie alături toți simpatizanții formațiunii pe care o conduce de ceva timp.

Își botează băiatul într-un decor luxos, la Gura Humorului

La început, Simion lansase o invitație online, pe site-ul său, astfel încât celor care și-ar fi dorit să participe să le fie foarte ușor să-și facă anunțată prezența.

„Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc RADU SIMION. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei spirituali: Georgiana și Cosmin & Camelia și Daniel. Vă voi aștepta pe data de 6 iulie 2024 la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava. Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, este mesajul invitației la botezul micuțului Radu, care a văzut lumina zilei pe 24 aprilie 2024.

Micuțul va avea două perechi de nași

Băiețelul lui Simion va avea două perechi de nași! Evenimentul grandios va fi organizat la Toaca Bellevue, acolo unde a avut loc și „Revelionul de AUR”, la care au participat 1.500 de oameni. Nu a fost solicitată momentan nicio taxă de intrare, doritorii confirmându-și prezența pe platforma online a partidului.

„Nu pot chema toți românii la botez, care nu va fi unul faraonic. Eu și soția, nașii și maxim 1000 de locuri vom putea avea la botezul din Bucovina. Nu că nu v-am iubi și v-am dori pe toți alături, dar sunt sigur că veți fi cu inima alături de noi. Vă iubim pe toți”, a mai scris politicianul ulterior, pe pagina lui de socializare.

Fiul lui George Simion și al Ilincăi a venit pe lume în luna aprilie 2024, aducând cu el o bogăție de emoții și bucurie. Este o perioadă specială pentru familia lor, marcată acum de această primă imagine cu micuțul lor. George Simion își exprimă recunoștința și admirația față de soția sa pentru eforturile incredibile depuse în timpul nașterii.

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! (…) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea”, a scris George Simion pe pagina personală de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: