Redactia.ro
Home » Sport » Gest controversat făcut de David Beckham! Este criticat de fani

Gest controversat făcut de David Beckham! Este criticat de fani

David Beckham, Victoria Beckham

David Beckham a făcut un gest pentru care a fost imediat taxat de internauți și s-a trezit într-un scandal uriaș. Totul a pornit de la o poză postată de Victoria.

Soția fostului internațional englez a postat o fotografie în care David Beckham își sărută pe buze fiica de 9 ani. Imediat o parte dintre urmăritori s-au scandaalizat și au început să comenteze. Totul s-a întâmplat la o ieșire în familie la un restaurant.
„Vă rog, nu vă mai sărutați copiii pe buze”. „De ce trebuie să facă asta?”, sunt doar câteva dintre mesajele adresate lui David Beckham. Au fost însă destui care i-au luat apărarea, considerând că este un gest de afecțiune foarte frumos.

„Mă simt inconfortabil când văd bebeluși și copii sărutați pe buze, dar sunt destul de sigură că am făcut-o și eu de nenumărate ori cu copiii sau cu nepoții mei fără să mă gândesc că ar putea arăta ciudat. Oamenii asociază sărutul pe buze cu un act intim între îndrăgostiți, dar unele culturi fac asta cu oricine și știu să separe gesturile făcute din dragoste și afecțiune de gesturile intime”, a fost un alt mesaj.

De altfel, fostul fotbalist a fost surprins în foarte multe ocazii sărutându-și astfel copii. Cea care a tranșat rapid problema a fost Victoria, prin comentariul adăugat în dreptul pozei.
„Cel mai bun tata” a scris fosta cântăreață.

Discuții din cauza nunții lui Brooklyn

Se pare că în familia Beckham sunt discuții aprinse în legătură cu nunta fiului lor cel mare, Brooklyn. Acesta și-a anunțat logodna în această vară cu actrița Nicola Peltz, iar Victoria este cea care organizează nunta. Pandemia de coronavirus le-a dat însă planurile peste cap, și din acest motiv fosta cântăreață este mereu foarte nervoasă. Mirii ar fi dispuși să facă o nuntă mai restrânsă, dar Victoria nici nu vrea să audă, astfel că discuțiile sunt destul de dese în familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: