Redactia.ro
Home » Monden » Gest emoționant făcut de Ioana Dichiseanu la funeraliile tatălui său. Ce a aruncat pe sicriu

Gest emoționant făcut de Ioana Dichiseanu la funeraliile tatălui său. Ce a aruncat pe sicriu

GALERIE FOTO (4) Gest emoționant făcut de Ioana Dichiseanu la funeraliile tatălui său

Gest emoționant făcut de Ioana Dichiseanu la funeraliile tatălui său. Moartea lui Ion Dichiseanu a întristat mii de români care l-au apreciat decenii întregi. Cu toate astea, Ioana Dichiseanu, fiica actorului a fost cea mai afectată de moartea celebrului actor. Sâmbătă au avut loc funeraliile regretatului artist, fiind înmormântat la Cimitirul Bellu. Gestul făcut de Ioana și mama ei, Simona Florescu.

Gest emoționant făcut de Ioana Dichiseanu la funeraliile tatălui său. Ce a aruncat pe sicriu

Gest emoționant făcut de Ioana Dichiseanu și Simona Florescu la funeraliile actorului. Vestea că Ion Dichiseanu a trecut în neființă i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut și apreciat ani la rând pentru talentul său artistic, și nu numai. Familia sa a trecut prin momente cumplite sâmbătă, când a avut loc funerariile. La slujbă au fost prezenți fiica lui, Ioana Dichiseanu, fosta soție, Simona Florescu, dar și mai mulți membri ai familiei. Cele două au emoționat lumea prezentă la înmormântare, după ce au făcut un gest surprinzător. Îndurerate, Ioana și Simona au aruncat pe sicriul care urma să fie coborât eșarfele pe care le purtau la gât.

Deși pentru unii a părut ciudat, Ioana și mama ei au ales să poarte sacouri albe la funeraliile lui Ion Dichiseanu, ca un ultim omagiu pentru el, un simbol al eleganței și al stilului. Mai mult, Ion Dichiseanu a fost înmormântat într-un costum alb, aceasta fiind dorința supremă a actorului înainte de a deceda. Toată lumea știe că celebrul actor se îmbrăca în alb și purta eșarfe colorate, precum fiica și fosta lui soție. ”Vă mulțumesc că ați fost alături de el! E tot ce pot spune acum (…) Mai târziu, probabil voi reuși să spun, să îmi găsesc cuvintele. Deocamdată este mult prea…”, a spus Ioana Dichiseanu reporterilor prezenți la funeralii.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață cu gândul la nepoata sa

Actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani la spitalul Floreasca unde era internat de aproape patru luni. Înainte de a deceda, Ioana a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, rugându-i pe internauți să se roage pentru sănătatea tatălui ei. În ultimul mesaj postat pe Facebook, Ioana a vorbit despre relația pe care tatăl său o avea cu Anastasia, nepoata sa. „Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală. În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Sâmbătă, 22 mai, Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare și zeci de aplauze. Nici vedetele nu au lipsit de la înmormântarea marelui artist. Printre cei care au venit la cimitir să-i aducă un ultim omagiu s-au numărat Monica Anghel, Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, Mihai Alexandru, tatăl Andrei sau Fuego. De asemenea, nici Gibi Becali nu a lipsit de la funeraliile lui Ion Dichiseanu. „Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu‘ a spus Gigi Becali, la ieșirea din capelă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: