Redactia.ro
Home » Știri » Gest incredibil! Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

Gest incredibil! Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

GALERIE FOTO (2) Gest incredibil! Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

O femeie din Botoșani a dat dovadă de omenie, chiar dacă în zilele noastre această calitate este pe cale de dispariție. Gestul pe care l-a făcut aceasta după ce a găsit o pungă cu bani este uimitor. 

Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

Femeia din Botoșani a descoperit punga cu bani când mergea pe stradă. Aceasta nu s-a gândit nici măcar o secundă să păstreze suma de bani, astfel că găsit o soluție pentru a returna banii. Pe contul său de Facebook, aceasta a postat un mesaj în care a anunțat că a găsit o pungă cu bani, însă a pus câteba condiții pentru a o înapoia.

Gest incredibil! Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

În ziua de astăzi se fac tot felul de manevre și smecherii, iar doamna din Botoșani nu a vrut ca banii să ajungă pe mâna cui nu trebuie, astfel că a pus câteva condiții pentru a știi că persoana care primește banii este aceeași persoană care i-a și pierdut.

Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani! Femeia a spus că cel care o vrea înapoi și susține că îi aparține trebuie să-i spună despre ce sumă este vorba în pungă și cum au fost lăsați banii.

”Nu știu cui aparține pentru că nu sunt acte de identitate. Vă rog, cine știe că a pierdut să mă contacteze, pentru identificare rog să îmi zică suma și în ce fel de pungă erau”, este anunțul făcut de o femeie din Botoșani, potrivit cancan.ro.

Și-a comandat mâncare, dar a primit o pungă cu bani

Un caz fericit a fost pentru un tânăr din SUA. Pentru câteva ore, acesta s-a simțit cel mai noroc om de pe planetă. Într-o zi acesta a mers la un fast-food cunoscut din Statele Unite și a comandat ceva de mâncare. Însă, în schimbul felului preferat pe care îl comanda foarte des, acesta a primit o pungă cu bani.

Angajații fast-food-ului au pus încasările din ziua respectivă într-o pungă și i-au dat-o bărbatului, din greșeală. Acesta a luat pachetul și și-a văzut liniștit de drum. Abia acasă a observat că în pungă erau, de fapt, bani.

Pentru că nu putea păstra o sumă de bani care nu-i aparțineau, tânărul a anunțat poliția, iar în cel mai scurt timp, acesta a fost nevoit să restituie întreaga sumă.