Redactia.ro
Home » Sport » Gest uluitor al unui elefant! Animalul a prezis că Franța va câștiga meciul cu Germania de la EURO 2020

Gest uluitor al unui elefant! Animalul a prezis că Franța va câștiga meciul cu Germania de la EURO 2020

GALERIE FOTO (3)

Un elefant din Hamburg a avut o previziune care i-a suprins pe toți cei ce se aflau lângă el. Animalul a prezis că Franța va câștiga meciul de marți, cu Germania la Euro 2020. Cum a făcut acest lucru?

Gest uluitor al unui elefant! Animalul a prezis că Franța va câștiga meciul cu Germania de la EURO 2020

Un elefant din Hamburg, de la o grădină zoologică, a prezis că, marți, Franța va învinge Germania, în prima partidă dintre cele două echipe la Campionatul European de fotbal. Elefantul se numește Yashoda și are 42 de ani.

Yashoda a extras, luni, dintr-o cutie, steagul francez și nu pe cel german, la grădina zoologică Hagenbeck. Yashoda a fluturat apoi steagul și a primit drept recompensă un ananas. Mâine, Franța se va întâlni cu Germania la München. Alături de cele două, în grupa F, se mai află Portugalia și Ungaria, scrie Libertatea.

Câți spectatori au fost pe Arena Națională la primul meci găzduit de București la Euro 2020

Primul meci organizat al Euro 2020 la București a trecut cu bin. Acest lucru este confirmat de un cimunicat al Federației Române de Fotbal. În primul meci, Austria a învins Macedonia de Nord cu 3 la 1 pentru Austria. De asemenea, s-au respectat regulile anti-Covid.

„Dintre cei 9082 de spectatori din tribune, 76% au primit brățările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boalăîn ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore.Ultimele două situații au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea.Personalul care a organizat meciul și cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost de asemenea verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid – zero cazuri pozitive”, transmite FRF pe site-ul său oficial.

Patru meciuri vor fi găzduite de România, ale Euro 2020:

13 iunie, Austria – Macedonia de Nord 3-1
17 iunie, Ucraina – Macedonia de Nord (16:00)
21 iunie, Ucraina – Austria (19:00)
Optimi de finală: 1F – 3A/B/C (22:00).
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: