Redactia.ro
Home » Știri » Gestul disperat la care a recurs o mamă pentru a-și salva bebelușul dintr-un incendiu. Femeia şi-a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat pe geam, apoi a sărit şi ea

Gestul disperat la care a recurs o mamă pentru a-și salva bebelușul dintr-un incendiu. Femeia şi-a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat pe geam, apoi a sărit şi ea

Gestul disperat la care a recurs o mamă pentru a-și salva bebelușul dintr-un incendiu. Femeia şi-a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat pe geam, apoi a sărit şi ea

Gestul disperat la care a recurs o mamă pentru a-și salva bebelușul dintr-un incendiu. Femeia şi-a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat pe geam, apoi a sărit şi ea. Iattă toate detaliile!

Gestul disperat la care a recurs o mamă pentru a-și salva bebelușul dintr-un incendiu

Drama cutremurătoare a unei femei din Iaşi, care şi-a salvat copilul dintr-un incendiu într-un mod extrem de curajos, a șocat comunitatea locală și a atras atenția publicului asupra importanței pregătirii și conștientizării în situații de urgență. Într-o zi obișnuită de iarnă, viața acestei mame s-a transformat într-un adevărat coșmar atunci când un incendiu a izbucnit în apartamentul ei de la etajul trei al unui bloc din oraș.

Incendiul a pornit într-un mod fulgerător, lăsând-o pe tânăra mamă și copilul ei în vârstă de aproximativ un an blocați în dormitorul apartamentului. Cu flăcările care se răspândeau rapid și fumul dens care umplea camera, situația devenea din ce în ce mai disperată.

Conștientă că timpul îi era limitat, mama a acționat rapid și curajos. Într-un efort suprem de a-și salva copilul, ea a aruncat inițial haine pe geam, încercând să atragă atenția vecinilor sau a celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Iași care sosiseră deja la fața locului cu mai multe echipaje, inclusiv o autoscară, potrivit Antena 3 CNN.

Femeia şi-a învelit copilul într-o plapumă şi l-a aruncat pe geam, apoi a sărit şi ea

Cu toate acestea, în condițiile în care nimeni nu reușea să pătrundă în dormitorul cuprins de flăcări, femeia a luat o decizie incredibil de dificilă. A învelit copilul într-o plapumă și l-a aruncat de la etajul trei al blocului. Gestul său de disperare a reușit să atragă atenția echipajelor de intervenție și a martorilor de la fața locului.

Nu s-a oprit însă aici, în ciuda pericolului continuu. Mama a urmat imediat gestul copilului și s-a aruncat și ea pe fereastră, sperând să scape împreună cu el de flăcările care amenințau să le pună viața în pericol.

La fața locului, echipele de prim ajutor SMURD au intervenit rapid pentru a le acorda asistența necesară. Tânăra mamă și copilul ei au fost preluați și transportați de urgență la spital, unde au primit îngrijire medicală pentru rănile suferite în urma căzăturii, potrivit aceleași surse.

În același timp, pompierii au continuat să lupte cu flăcările, depunând eforturi pentru a limita răspândirea incendiului și a proteja restul locatarilor din bloc.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: