Redactia.ro
Home » Monden » Gestul emoționant al Ioanei Tufaru la 29 de ani de la moartea mamei sale, Anda Călugăreanu

Gestul emoționant al Ioanei Tufaru la 29 de ani de la moartea mamei sale, Anda Călugăreanu

Sunt 29 de ani de când mama Ioanei Tufaru, Anda Călugăreanu, a trecut în neființă. Ioana Tufaru, împreună cu fiul și soțul său, au făcut un gest emoționant.

Gestul emoționant al Ioanei Tufaru la 29 de ani de la moartea mamei sale, Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru a mers, zilele acestea, la biserică, împreună cu fiul și soțul, pentru a aprinde o lumânare mamei sale, Anda Călugăreanu. Artista a plecat din această lume acum 29 de ani.

„Ne-am dus să aprindem o lumânare pentru cei plecați dintre noi, din familia noastră. Ne-am rugat pentru sănătate. Nu mergem foarte des, însă o dată la 2 duminici, suntem la biserică”,  a spus Ioana pentru ciao.ro.

ioana-tufaru-la-biserica-1

Îmbrăcată în haine simple, Ioana Tufaru a mai adăugat că fiul ei, Luca, știe despre bunica sa decedată, deși nu a cunoscut-o vreodată.  „Luca știe de „Doamne-Doamne”, știe că biserica e casa Lui, știe să facă semnul crucii. Aprinde lumânări pentru mamaia Anda, despre care știe că este în Ceruri, la „Doamne-Doamne”,  a mai spus Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru are grijă ca și în posturile importante din an să-i facă parastase mamei ei. De exemplu, de Paști, aduce pachete la biserică, pe care le împarte oamenilor. ”4 zile pe an pot să mi le dedic și eu pentru ea”.

„Ca de obicei, în fiecare an de Paște, vin la cimitir la mămica, cu niște pachete, aprind  lumânări, pun niște flori. Eu vin la cimitir de 4 ori pe an: de Paște, de Crăciun, pe 15 august – ziua în care a murit, și 24 octombrie – ziua ei de naștere. Mi-am asumat aceste 4 zile din an, să fie dedicate ei. Ea cum și-a dedicat 14 ani din viață cu mine, 4 zile pe an pot să mi le dedic și eu pentru ea”, spunea Tufaru într-un alt interviu.

Ioana Tufaru are grijă la educația fiului ei, Luca

Ioana Tufaru a mărturisit că la 15 ani, fuma de față cu mama ei, însă, nu i-ar plăcea ca fiul său să procedeze la fel. Are grijă ca cel mic să primească o educație exemplară.

„Deci putem să spunem că sunt o mamă înțelegătoare, dar, atenție, nu cum era mama mea. Eu la 15 ani fumam cu ea de față și nu îmi spunea nimic. Fumam amândouă! Eu nu i-aș permite lui Luca să facă asta. Poate după 20, 25 de ani, dar nici atunci nu cred că mi-ar pica bine. Sper să nu aibă acest viciu”,  a mai povestit femeia.

Cum a afectat-o pandemia pe Ioana Tufaru

Ioana Tufaru a fost afectată de pandemie asemeni multor oameni. Din când, în când, mai joacă la Teatrul Evreiesc, însă anul acesta și anul trecut a fost mai puțin posibil.

„Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste. Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toț. Cu toate astea, mie mi se pare că a trecut foarte repede”, a mai spus Ioana Tufaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: