Redactia.ro
Home » Monden » Gestul emoționant făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a rămas impresionat: „M-a surprins”

Gestul emoționant făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a rămas impresionat: „M-a surprins”

Gestul emoționant făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu.

Gestul emoționant făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. În urmă cu câteva zile, fostul milionar și-a lansat primul volum al trilogiei „Istoriile unui vehement. Ipocriția”. Irinel Columbeanu le-a invitat pe fostele iubite la eveniment, iar dintre acestea au venit Romanița Iovan și Brianna Cardja. Gestul făcut de creatoarea de modă l-a emoționat pe fostul milionar.

Gestul emoționant făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a rămas impresionat: „M-a surprins”

Gestul emoționant făcut de Romanița Iovan la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Oficial, fostul milionar și-a lansat cartea pe care a scris-o despre parcursul lui sentimental și financiar, iar la eveniment le-a invitat și pe fostele iubite, având în vedere că numele lor se află în cartea lui. Ei bine, doar Romanița Iovan și Brianna Caradja au ales să vină să îl susțină pe Columbeanu. Primul volum al afaceristului vorbește despre perioada comunistă, clanurile bogaților din București, privilegiați și femei. Lansarea a avut loc marți, 15 decembrie, iar Columbeanu a fost înconjurat de cei dragi, dar și o parte din femeile care apar în carte.

Romanița Iovan a vrut să marcheze momentul, făcând un gest care l-a emoționat pe Columbeanu. Cei doi au fost împreună 10 ani, iar întreaga poveste de dragoste a fost scrisă în carte. Creatoarea de modă a vrut ca fostul iubit să-i dea un autograf personalizat. Romanița s-a așezat lângă el, și i-a înmânat un pix care i-a amintit fostului milionar de iubirea lor. „Atunci când i-am dat autograf, m-a surprins că a păstrat un pix pe care i l-am făcut cadou acum 30 de ani. Nu mai țineam minte. Chiar a vrut să semnez cu el.”,a povestit Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Irinel Columbeanu, primele reacții după lansarea de carte

Irinel Columbeanu și-a îndeplinit visul de a lansa o carte. Fostul milionar a primit o serie de reacții, care l-au uimit foarte tare. Acesta a declarat că nu se aștepta la un feedback atât de repede. „Nu mă așteptam să fie atât de mulți care să fie interesați de carte.Vânzările sunt cu mult peste așteptările mele și ale editurii. Am programate câteva sute de exemplare să le dau autografe personale. Totul e interesant, nou. Observ că e „gustată” de public, dacă pot să zic așa. Mi-a plăcut să scriu. M-au sunat câțiva dintre apropiații mei și mi-au transmis gânduri bune.„, a declarat Irinel Columbeanu.

În ceea ce privește părerea venită din partea celorlalte foste iubite, Irinel Columbeanu a declarat că Anna Lesko nu i-a răspuns. Artista nu i-a dat niciun răspuns și nici nu i-a spus dacă a citit cartea sau nu. De asemenea, cântăreața nu s-a prezentat la lansarea cărții a fostului afacerist. Cei doi au fost împreună în urmă cu câțiva ani, astfel Anna devenind celebră în showbiz-ul românesc.

În ceea ce o privește pe fosta soție, Monica Gabor, Irinel Columbeanu a mărturisit că modelul și fiica lor, Irinuca, i-au ținut pumnii și i-au transmis aprecierea lor. Cele două locuiesc în America și nu au putut ajunge la lansarea de carte. „Anna Lesko nu a dat niciun semn. Nu mi-a zis nimic. Nu știu dacă a citit cartea sau ce părere are. Monica și Irina mi-au transmis dragostea și aprecierea lor înainte. Sigur îmi vor mai spune ceva și acum, după ce am lansat cartea.”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: