Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, prima reacție după ce Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte. Ce părere are Irinuca

Monica Gabor, prima reacție după ce Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte. Ce părere are Irinuca

GALERIE FOTO (5) Monica Gabor, prima reacție după ce Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte

Monica Gabor, prima reacție după ce Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte. Irinel Columbeanu și-a lansat astăzi prima carte, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Fostul milionar a mărturisit că în cartea sa sunt scrise și poveștile de dragoste pe care le-a avut cu mai multe femei celebre din România.

Monica Gabor, prima reacție după ce Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte. Ce părere are Irinuca

Monica Gabor, prima reacție după ce Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte. Astăzi a fost o zi importantă pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist și-a lansat prima carte din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Evenimentul a avut loc la ora 15.00 și a avut loc la Palatul Suter. Milionarul a scris în aceste cărți și relațiile amoaroase pe care le-a avut de-a lungul vieții sale. Irinel povestește în cartea sa despre primele sale amintiri din viață, până în prezent.

Acesta a mărturisit că există și detalii neștiute din viața sa personală, dar și numele fostelor iubite. La eveniment au fost invitate și Monica Gabor și Romanița Iovan. Deși nu au putut să fie aproape de el, Irinuca și Monica i-au ținut pumnii. „Irina mi-a transmis dragostea ei, iar Monica faptul că îmi ține pumnii”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Irinel Columbeanu, 64 de ani și-a lansat cartea astăzi, 15 decembrie. În urmă cu câteva zile, fostul milionar a declarat că a scris mai multe volume, declarând că a invitat și anumite personaje din carte. „Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste personaje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, la „Xtra Night Show”.

Irinel Columbeanu, ironizat de Jean Paler

Actorul Jean Paler l-a ironizat pe Irinel Columbeanu după ce a aflat că acesta și-a lansat prima carte. Actorul este de părere că fostul milionar a fost înconjurat de femei pentru că a avut mulți bani. „Nu știu ce să zic, poate că și eu voi scrie o carte despre iubitele mele, singurul impediment e că nu le mai țin minte pe toate. O să fac o listă înainte și abia după aceea mă pun pe povestit. Diferența dintre mine și Irinel e că el a avut bani și d-aia a avut femei, în timp ce eu nu am avut bani, dar am avut lipici Super Glue!”, a declarat actorul pentru Playtech.ro.

De asemenea, Jean Paler a spus că Irinel Columbeanu a lansat această carte pentru a se da mare, și nu pentru bani, așa cum cred unii internauți. „Nu cred că o face pentru bani, ci să se dea mare, căci, la înălțime….no comment !”, a mai spus actorul.

Irinel Columbeanu a rămas fără întreaga avere, în urma unor investiții total neinspirate, care l-au adus în pragul falimentului. Acesta a rămas cu datorii foarte mari la bănci, fără vila de la Izvorani unde a trăit cu Monica Gabor, dar și fără mașinile de mii de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: