Redactia.ro
Home » Știri » Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Condamnat la 15 ani pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu, fostul polițist ar fi dezvoltat o obsesie față de femeie.

Gestul făcut de Cristian Cioacă în închisoare! Fostul soț al Elodiei ar fi dezvoltat o obsesie

Cristian Cioacă se află, deja, de șapte ani în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat la o sentință de 15 ani și 8 luni pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul avocatei Elodia Ghinescu. Totuși, din spatele gratiilor, fostul polițist pare să fi dezvoltat o obsesie față de femeia căreia trupul nu i-a fost găsit nici până în prezent, în toți acești ani de anchetă. Însă, bărbatul pare să aibă încă sentimente față de avocată.

Fostul polițist pare să fi dezvoltat o obsesie față de avocata Elodia Ghinescu. Potrivit informațiilor, bărbatul ar dormi cu fotografia femeii sub pernă, noaptea. Chiar dacă acesta nu ar fi deschis față de colegii din penitenciar când vine vorba despre detaliile din viața de familie, Cristian Cioacă a fost zărit atunci când își punea fotografia cu Elodia sub pernă, înainte de culcare, arată Wowbiz.

Mai mult decât atât, Cristian Cioacă le-ar fi spus colegilor de celulă faptul că este nevinovat și că avea sentimente față de ea.

Până acum din pedeapsa de 15 ani și 8 luni, s-au scurs abia șapte ani. Cu toate acestea, posibilitatea ca fostul polițist să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, afirmă avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

În ce condiții trăiește Cristian Cioacă la închisoare

În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în cazul dispariției soției sale, Elodia Ghinescu. Inițial, fostul polițist a fost condamnat de Tribunalul Argeș la 22 de ani de închisoare pentru omor, dar încadrarea sa a fost schimbată din „omor” în „lovituri cauzatoare de moarte”, primind o condamnare mai mică. În prezent, acesta este închis la penitenciarul Colibași.

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu a declarat că pedeapsa lui Cristian Cioacă este una mică. De asemenea, aceasta a explicat în ce condiții trăiește Cioacă în spatele gratiilor. Fostul polițist este aproape la jumătatea pedepsei și continuă să aibă un comportament normal în spatele gratiilor.

”Comportamentul lui este unul normal în penitenciar, nu este un comportament excepțional, ieșit din comun. Este un comportament normal, cum ar trebui să aibă orice persoană acolo”, a spus avocata familiei Ghinescu pentru Wowbiz.

De asemenea, aceasta a spus că soțul Elodiei Ghinescu este tratat ca un VIP la închisoare și se bucură de mai multe facilități în spatele gratiilor. În timp ce alți deținuti sunt transferați la alte penitenciare, Cioacă a rămas în aceeași celulă cu un singur coleg. „Nu a existat presiune, pentru că el se bucură în penitenciar de anumite facilități. El este privit ca un VIP. Locuia cu o singură persoană în celulă, avea așa un privilegiu. Aducea hainele pe care le primeau deținuții, le împărțea. Avea un privilegiu, nu a fost niciodată mutat din penitenciarul acela. Restul pot să stea câțiva în cameră, el stă cu o singură persoană. Cristian Cioacă a fost în permanență ținut acolo și a avut un regim preferențial.”, a mai spus avocata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: