Redactia.ro
Home » Știri » În ce condiții trăiește Cristian Cioacă la închisoare? Declarațiile șocante făcute de avocata Elodiei Ghinescu

În ce condiții trăiește Cristian Cioacă la închisoare? Declarațiile șocante făcute de avocata Elodiei Ghinescu

GALERIE FOTO (3) Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare

În ce condiții trăiește Cristian Cioacă la închisoare? Este închis de șapte ani, dar nu a povestit niciodată ce s-a întâmplat, de fapt, cu soția sa, Elodia Ghinescu. Cazul avocatei a devenit un subiect discutat și cunoscut la nivel național. Avocata familiei Ghinescu a făcut dezvăluiri șocante despre traiul fostului polițist în închisoare.

În ce condiții trăiește Cristian Cioacă la închisoare? Declarațiile șocante făcute de avocata Elodiei Ghinescu

În ce condiții trăiește Cristian Cioacă la închisoare? În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în cazul dispariției soției sale, Elodia Ghinescu. Inițial, fostul polițist a fost condamnat de Tribunalul Argeș la 22 de ani de închisoare pentru omor, dar încadrarea sa a fost schimbată din „omor” în „lovituri cauzatoare de moarte”, primind o condamnare mai mică. În prezent, acesta este închis la penitenciarul Colibași.  Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu a declarat că pedeapsa lui Cristian Cioacă este una mică. De asemenea, aceasta a explicat în ce condiții trăiește Cioacă în spatele gratiilor. Fostul polițist este aproape la jumătatea pedepsei și continuă să aibă un comportament normal în spatele gratiilor. „Comportamentul lui este unul normal în penitenciar, nu este un comportament excepțional, ieșit din comun. Este un comportament normal, cum ar trebui să aibă orice persoană acolo”, a spus avocata familiei Ghinescu pentru Wowbiz.

De asemenea, aceasta a spus că soțul Elodiei Ghinescu este tratat ca un VIP la închisoare și se bucură de mai multe facilități în spatele gratiilor. În timp ce alți deținuti sunt transferați la alte penitenciare, Cioacă a rămas în aceeași celulă cu un singur coleg. „Nu a existat presiune, pentru că el se bucură în penitenciar de anumite facilități. El este privit ca un VIP. Locuia cu o singură persoană în celulă, avea așa un privilegiu. Aducea hainele pe care le primeau deținuții, le împărțea. Avea un privilegiu, nu a fost niciodată mutat din penitenciarul acela. Restul pot să stea câțiva în cameră, el stă cu o singură persoană. Cristian Cioacă a fost în permanență ținut acolo și a avut un regim preferențial.”, a mai spus avocata.

Cazul Elodiei Ghinescu

În urmă cu 12 ani, dispariția avocatei Elodia Ghinescu a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă. Timp de cinci ani, ancheta a bătut pasul pe loc, fără nicio probă. După ce tehnologia a avansat, autoritățile au găsit sângele acesteia sub straturile de vopsea și parchet din casă. Cristian Cioacă, soțul Elodiei GHinescu a fost condamnat la închisoare. Cu toate astea, nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Elodia Ghinescu.

Căutările acesteia au început în septembrie 2007, atunci când polițistul Cristian Cioacă a anunțat dispariția soției sale. După două săptămâni, anchetatorii au găsit, într-o râpă, mai multe haine pătate de sânge, care ar fi aparținut Elodiei. Ulterior, într-o altă râpă de lângă Râșnov, anchetatorii au găsit uniforma de polițist a lui Cioacă. Însă principalul element din probatoriu nu a fost niciodată găsit: cadavrul victimei. La patru ani de la dispariție, ELodia Ghinescu a fost declarată moartă, iar un an mai târziu, procurorii l-au trimis în judecată pe soțul ei pentru omor calificat și profanare de morminte. „Este un dosar de suflet, ca să spun asa. Noi, prin trimiterea lui în judecată în stare de arest am spus tot ce aveam de spus”, declara Marius Iacob, fost procuror de caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: