Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Gigi Becali când a aflat că Anca Pandrea are COVID-19! Văduva lui Iurie Darie a spus totul

Gestul făcut de Gigi Becali când a aflat că Anca Pandrea are COVID-19! Văduva lui Iurie Darie a spus totul

Gestul făcut de Gigi Becali când a aflat că Anca Pandrea are COVID-19! Văduva lui Iurie Darie a spus totul

Gestul făcut de Gigi Becali când a aflat că Anca Pandrea are COVID-19! Văduva regretatului Iurie Darie, trece prin momente greu de imaginat.

Gestul făcut de Gigi Becali când a aflat că Anca Pandrea are COVID-19! Văduva lui Iurie Darie a spus totul

Anca Pandrea, soția celebrului actor, ar fi contactat virusul în timp ce mergea spre spital, pentru a-și face analize. La aflarea veștii, Gigi Becali nu a rămas nepăsător, așa că a sărit de îndată în ajutorul vedetei, iar Anca Pandrea a dezvăluit ce a făcut, mai precis, acesta pentru ea.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Gigi Becali este o persoană care sare în ajutor, fără a sta pe gânduri, iar acest lucru s-a întâmplat și de această dată, asta pentru că Anca Pandrea a dezvăluit ce a făcut omul de afaceri pentru ea, atunci când a aflat că are Covid-19.

Recent, Anca Padrea a anunțat că are COVID-19, iar văduva regretatului actor, Iurie Darie, a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre cum a contactat, de fapt, virusul. Aceasta a povestit că s-ar fi infectat în timp ce mergea spre spital pentru a-și face un test de analize. La puțin timp după ce a fost infectată, Gigi Becali a contactat-o pe vedetă și a întrebat-o cum se simte, însă mai mult decât atât, acesta a sărit imediat în ajutorul vedetei și i-a trimis medicamente.

„Dumnezeu să-i dea sănătate. Acum sunt în carantină, până pe 4 noiembrie. Mi-a fost foarte rău. Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Îmi primul rând am trecut prin boală, stau în carantină. Gigi mi-a dat un tratament, pe care l-am terminat. A fost drăguț și mi-a trimis medicamentele chiar în acea seară. M-a sunat, m-a întrebat dacă m-am vaccinat. I-am zis că nu. Mi-a spus nici să nu îl fac, că voi muri. E un om extraordinar și săritor”, a declarat Anca Pandrea pentru Impact.ro.

Gigi Becali a ajutat-o și pe Monica Anghel

De asemenea, la rândul său, Monica Anghel i-a mulțumit public lui Gigi Becali, asta pentru că afaceristul a avut grijă și de ea atunci când a fost infectată cu noul coronavirus, primind medicamente de la omul de afaceri.

“Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr Camelia Brumă. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie. Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine.”, a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: