Redactia.ro
Home » Monden » Gestul lui Ilie Năstase față de soția sa, Ioana, pe stradă, în văzul tuturor. Paparazzi i-au surprins FOTO

Gestul lui Ilie Năstase față de soția sa, Ioana, pe stradă, în văzul tuturor. Paparazzi i-au surprins FOTO

GALERIE FOTO (2) Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat! Vestea a fost dată de Dan Capatos la XNS

Ilie Năstase nu se sfiește să își arate iubirea față de soția lui, Ioana Simion, și în văzul tuturor, chiar pe stradă. Paparazzii i-au surprins pe cei doi în gesturi romantice.

Gestul lui Ilie Năstase față de soția sa, Ioana, pe stradă

Ilie Năstase este un romantic incurabil. Fostul tenismen a fost surprins de paparazzi în gesturi de tandrețe față de soția lui, Ioana Simion. Totul s-a întâmplat în văzul tuturor, pe stradă, informează playtech.ro.

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost fotografiați în timp ce ieșeau de la restaurantul lor preferar din Băneasa. Ilie Năstase era îmbrăcat tot în negru, iar soția lui foarte elegant, purtând o haină de blană destul de scumpă.

Fostul tenismen, însă, nu s-a mai putut abține și a luat-o ușor pe bărbie pe Ioana Simion și de ceafă, oferindu-i un sărut rapid. Ioana a zâmbit apoi, semn că nu i-a displăcut gestul soțului ei.

Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năstase

Ioana Simion este a cincea soție a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în vară, după ce au fost la un prag de despărțire în 2019.

”Ea mi-a spus de multe ori că nu a avut posibilitatea și șansa să fie mireasă, să se căsătorească în rochie de mireasă. S-a îmbrăcat într-un costum alb și i-am zis dacă vrea să divorțeze, măcar înainte să o fac mireasă. Uite așa am cucerit-o și ne-am căsătorit. Dar nu sunt lucrurile cum sunt chiar așa cum sunt în presă. Sigur, în fiecare relație mai sunt și certuri. Toată lumea spune că am avut cinci căsătorii”, a spus Ilie Năstase la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Ioana Simion esteo soție răsfățată de Ilie Năstase. El i-a cumpărat anul trecut un bolid de lux, mai exact, un Bentley Continental GT Sport, care a costat 240.000 de euro.

”De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ‘Wow, ce mașină frumoasă. Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Năstase, într-un interviu.

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost la un pas de despărțire în anul 2019 din cauză că nu se mai înțelegeau.

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”,a declarat Ioana Simion la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: