Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Năstase gata de o nouă aventură! Ce a pus la cale împreună cu Ion Țiriac

Ilie Năstase gata de o nouă aventură! Ce a pus la cale împreună cu Ion Țiriac

ion țiriac, ion țiriac nume, Simona Halep, serena williams,

La 74 de ani, Ilie Năstase are încă idei năstrușnice. De data aceasta îl va implica și pe prietenul său Ion Țiriac. Milionarul a fost încântat, așa că cei doi prieteni au început să facă planurile.

Fostul lider ATP i-a propus omului de afaceri să facă o călătorie inedită. Să viziteze împreună toate orașele în care au jucat de-a lungul carierei cu avionul privat al lui Țiriac. Asta ar însemna o călătorie destul de lungă în multe colțuri de pe mapamond. Este știut faptul că înainte de 1989 era foarte greu să călătorești, iar Ilie Năstase a povestit în repetate rânduri cât se chinuia pentru a face rost de vize pentru a putea merge la turnee. Ion Țiriac (81 de ani) se pare că s-a bucurat când a auzit propunerea prietenului său, iar cei doi ar pregăti călătoria. Doar că Năstase a fost pus pe șotii și de această dată și i-a mai făcut o propunere omului de afaceri. Acesta l-a refuzat imediat.

„Eu și Ion Țiriac avem multe amintiri trăite împreună! Am vorbit despre un proiect, este ideea mea, să facem un tur al lumii la toate turneele la care am jucat, cu avionul lui! Eu am glumit: ‘Să luăm și niște fete în avion!’. Dar el mi-a spus: ‘Vezi că ești însurat, Năstase, potolește-te!’ Acum, când fiecare și-a făcut treaba pe felia lui, vrem să mergem relaxați, fără presiune de tenis.
Pe timpuri era așa greu, trebuia să iei viză pentru fiecare turneu, aveam niște presiuni pe care jucătorii din afară nu le aveau. Iar vizele erau cu o singură intrare! Dacă mă duceam peste trei săptămâni în Italia, iar trebuia să stau la coadă pentru viză! Era greu să te concentrezi la meciurile de tenis având în spate treaba cu viza”, a spus primul lider ATP la emisiunea „Rețeaua de idoli”.

Năstase, detalii despre prietenia cu Ion Țiriac

Între Ilie Năstase și Ion Țiriac s-a legat o relație aparte care durează de aproape 50 de ani. Cei doi au format o echipă de succes care a cucerit trofeul de la dublu în 1970 la Roland Garros. De asemenea, au jucat de 3 ori finala Davis Cup, 1969, 1971 și 1972. S-a spus de multe ori că relațiile dintre ei s-ar fi răcit, dar mereu s-a dovedit că erau doar niște zvonuri.

“Că nu am vorbit, că era supărat că nu am venit la timp în Cupa Davis la meciul cu Statele Unite asta s-a întâmplat. Dar nu ne-am certat, eram diferiți. Ne lăsam în pace unul pe altul”, spunea Ilie Năstase, în urmă cu ceva vreme în cadrul unei emisiuni TV.

Nasty nu a ratat ocazia de a vorbi despre faptul că Ion Țiriac se temea de avioane.

“Cu Ion mă cunosc de 50 de ani. Mergeam prin Statele Unite, dimineața plecam prin New York, Los Angeles, citea tot drumul. În timpul zborului, când erau turbulențe mă lua de mâna, lăsa orice făcea, mie nu îmi era frică. Când ateriza avionul strigam că a căzut avionul și se speria, începea să mă înjure. Acum a ajuns la 81 de ani și se schimbă viață, pilotează avionul, nu îi mai este frică. Plecam în Egipt, aveam conserve la noi, nu aveam bani să mâncăm la restaurant. El a înțeles treaba asta, a știut să combine lucrurile. A devenit primul manager de tenis că înainte nu era. El a fost singurul care conștientizat că trebuie să vină un manager, cineva trebuie să organizeze turnee”, a mai spus Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: