Redactia.ro
Home » Știri » Gestul șocant al unei femei înșelate! Ce corecție fatală i-a aplicat iubitului infidel

Gestul șocant al unei femei înșelate! Ce corecție fatală i-a aplicat iubitului infidel

GALERIE FOTO (2) Gestul șocant al unei femei înșelate! Ce corecție fatală i-a aplicat iubitului infidel

Înșelatul este cea mai grea lovitură pe care o poate primi un om, dar parcă mai dureros este pentru femei. De obicei, ele sunt cele mai des trădate, dar mai ales cele care suferă cu toate puterile. O femeie, însă, a decis să se răzbune pe iubitul care a înșelat-o, alegând cel mai dureros mod posibil: l-a lăsat să moară, fără nicio remușcare.

Și-a închis iubitul infidel într-o valiză

Un caz extrem de șocant a avut loc în Winter Park, la nord de Orlando, Statele Unite. O femeie și-a pedepsit iubitul care o înșelase dar, inițial, a spus că fusese vorba doar despre un joc. Cei doi erau deja recunoscuți pentru relația lor ciudată, pentru trecutul tumultuos, dar nimeni nu se aștepta că se va ajunge la o asemenea tragedie.

După ce a realizat că soțul ei este decedat, femeia a sunat imediat la 911 pentru a cere ajutor. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, femeia și-a spus propria variantă, în apărarea ei. Bărbatul în vârstă de 42 de ani ar fi intrat în valiză pentru joc și nu a mai ieșit viu de acolo. Iubita l-ar fi găsit după ore întregi, timp în care ea a dormit.

„Eu și prietenul meu ne jucam aseară și l-am pus într-o valiză și ne jucam… un fel de joc de-a v-ați ascunselea, așa că… am adormit și m-am trezit și el era mort în valiză. Nu știu ce s-a întâmplat. Îi ieșea sânge din gură. Este țeapăn și este violet”, a spus ea

Femeia a filmat toată scena

Sarah Boone le-a mai zis oamenilor legii că a presupus că iubitul său va ieși din valiză și că i se va alătura în pat. Aceasta s-ar fi panicat și l-a informat pe fostul ei soț de ceea ce se întâmplă, iar el ar fi convins-o să sune după ajutor.

Ulterior, femeia a recunoscut că ea a fost cea care l-a băgat pe bărbat în valiză. A explicat cum a închis valiza și a mers la somn, verificând situația abia dimineața. Ulterior, poliția a găsit clipul cu toată scena în telefonul ei, observând cum îi râdea în nas celui care a înșelat-o, spunându-i că își merită soarta pentru tot răul făcut.

„Pentru tot ce mi-ai făcut. Să te ia naiba. Stupid”, ar fi spus femeia în înregistrare,

„Nu pot să respir, la naiba”, a spus iubitul femeii.

„Asta e vina ta. Așa mă simt eu când mă înșeli. Probabil că ar trebui să taci naibii din gură”, a fost conversația celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: