Redactia.ro
Home » Știri » Întâmplare șocantă: o femeie s-a căsătorit cu vărul ei! Incredibil cum au ajuns cei doi la incest

Întâmplare șocantă: o femeie s-a căsătorit cu vărul ei! Incredibil cum au ajuns cei doi la incest

Întâmplare șocantă: o femeie s-a căsătorit cu vărul ei! Incredibil cum au ajuns cei doi la incest

O femeie a șocat o lume întreagă cu gestul său: s-a căsătorit cu cu verișorul ei. Astfel de situații au mai avut loc, dar întâmplarea aceasta este una extrem de ciudată. Chiar și cei doi verișori au fost șocați de cele întâmplate, mai ales după ce au aflat că între ei este o legătură de rudenie foarte puternică.

Cum au aflat că sunt rude

Un bărbat și o femeie au avut parte de șocul vieții lor, deși nu au știut. Totul a început ca o poveste de iubire normală. Marcella și Tage Hill, un cuplu din SUA, au avut o relație normală și nu se gândeau că între ei mai sunt și alte legături. Într-o zi, însă, au aflat că sunt rude.

Cei doi s-au căsătorit, au avut parte de o nuntă de vis și totul se desfășura complet normal între noi. Niciunul dintre ei nu se gândea că lucrurile stau altfel decât par, având în vedere că se înțelegeau foarte bine și erau fericiți. La un moment dat, au aflat că vor deveni părinți și de aici a început totul.

Nu puteau decide ce nume să aleagă, așa că s-au uitat la arborii lor genealogici pentru a alege unul. Atunci, însă, au avut parte de un șoc.

„Stăteam pe canapea și căutam nume pentru copilul pe care urma să-l avem și ne uitam pe FamilySearch (n.r. – un site de genealogie).

Soțul era lângă mine în propria lui căutare a familiei, iar la un moment dat spune: ‘Oh, e amuzant, avem aceleași nume la bunică și bunic'”, a afirmat femeia.

Cei doi au copilărit împreună

Femeia și-a dat seama că bunicul ei și bunica lui Tage erau veri primari, ceea ce înseamnă că și ei sunt verișori de gradul trei. Totul a fost povestit pe TikTok, unde povestea lor a devenit virală imediat.

După cele aflate, femeia a pus mâna pe telefon și și-a sunat bunicul, care i-a confirmat cele descoperite. Charles Phillips, în vârstă de 86 de ani, le-a spus că cei doi erau foarte apropiați când erau copii și chiar au copilărit împreună. Deși au aflat asta, au rămas în continuare împreună și sunt foarte fericiți alături de familia lor.

@beingmarcellahill Funny story… I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound – Marcella Hill

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: