Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a cerut să fie dus la închisoare. Motivul i-a șocat pe polițiști

Un bărbat a cerut să fie dus la închisoare. Motivul i-a șocat pe polițiști

Un bărbat a cerut să fie dus la închisoare. Motivul i-a șocat pe polițiști

Un bărbat a șocat pe toată lumea cu gestul său, la care nimeni nu se aștepta. Mai exact, a cerut polițiștilor să îl ducă la închisoare, iar motivul pentru care a făcut asta a fost unul de-a dreptul șocant. Nimeni nu a mai cerut vreodată să fie dus după gratii.

De ce a cerut un bărbat să fie închis

Un bărbat din Cafasse, provincia Torino, a cerut autorităților să fie transportat la închisoare, gest cu care a șocat o lume întreagă. Bărbatul a cerut să fie dus după gratii când a aflat că soția lui îl înșală. Acesta a descoperit că femeia de lângă el mai are treabă și cu alt bărbat, motiv care l-a determinat să apeleze la ajutorul oamenilor legii.

Conform presei internaționale, bărbatul se află sub arest la domiciliu, în urma mai multor infracțiuni. Acesta a fost condamnat definitiv pentru furt și mai are de stat șase luni închis în casă, dar și-a dorit să își termine pedeapsa după gratii, pe motiv că nu mai poate sta cu soția lui, despre care a aflat că l-a înșelat.

Autoritățile i-au acceptat cererea

Femeia a i-a precizat că are amant, dar și că se întâlnește cu acesta foarte des. Pentru că soțul nu poate să o urmărească, nu știe ce face ea, aceasta a profitat de ocazie și și-a găsit un iubit. Condamnatul a aflat toate cele întâmplate, motiv pentru care, la începutul lunii februarie, el a depus la instanță o cerere prin care cerea să fie dus la penitenciar, precizând motivul exact.

Acesta a explicat că nu suportă să o mai vadă pe soția lui, după ce a aflat ce lucruri îi face pe ascuns, motiv pentru care ar prefera să stea printre deținuți. Femeia a și recunoscut fapta, ceea ce nu i-a mai dat de ales

Bărbatul a fost norocos și cererea lui a fost aprobată de către judecători. Acesta a fost condus de către carabinieri la penitenciarul Ivrea, unde va sta până la finalul verii, când își va ispăși pedeapsa. A decis să rupă orice legătura cu femeia care i-a fost infidelă, de care vrea și să divorțeze imediat ce iese din închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: