Redactia.ro
Home » Știri » Gestul viral al unui brașovean! Mulți șoferi au rămas șocați

Gestul viral al unui brașovean! Mulți șoferi au rămas șocați

Un brașovean a impresionat prin gestul său! Mai multor șoferi nu le-au venit să creadă, iar unul dintre ei a decis să-i laude fapta pe rețelele de socializare.

Gestul viral al unui brașovean! Mulți șoferi au rămas șocați

Pentru mulți conducători auto, găsirea unui loc de parcare poate fi, adesea, o problemă. Ca să nu le mai dea bătăi de cap, un brașovean pe nume Florin a venit cu o soluție salvatoare.

După ce și-a închiriat un loc de parcare rezidențial, de la primăria locală, el și-a dat seama că nu-l poate folosi non-stop. Așa că, a decis să-l cedeze și altora, cât timp el stă la servici. Pentru ca să se facă înțeles, omul a  a lipit o coală A4 peste semnul de parcare. Aici el a scris ”Liber 06.00- 17.00”, adică intervalul cât el se află la muncă.  Un șofer pe nume Andrei-Cristian Gheorghe a decis să-i facă cunoscută fapta loială pe rețea de socializare.

„De fiecare dată când ți se pare că nimic nu se schimbă în bine în România, amintește-ți că în Brașov locuiește un domn Florin care permite oamenilor să parcheze pe locul dumnealui pe perioada zilei cât acesta este plecat de acasă.Când văd ceva bun sau un lucru foarte rău, mereu mă întreb cum ar fi dacă toți am proceda așa. În acest caz ar fi minunat, dar e nevoie de altruism pur să renunți temporar la drepturile tale pentru binele comun. Nu-ți cer să fii ca Florin, e foarte greu, dar fii ca omul care va parca pe locul lui și va face orice îi stă în putință să-l elibereze până ajunge domnul Florin acasă”, a notat tânărul pe Facebook, scrie Antena 3.

Cât plătește bărbatul pentru locul de parcare

Taxele de parcare rezidențiale, amenajate de Primăria Municipiului Brașov sunt de 120 de lei în Zona D, 132 de lei pentru Zona C, 144 de lei pentru Zona B, iar pentru Zona A 156 de lei. Din imaginea de mai sus, reiese că Florin și-a închiriat un loc pentru zona B, adică plătește o taxă de 144 lei.

Pentru a solicita un loc de parcare de la Primăria Brașov sau în general, este nevoie de următoarele documente: buletin, certificatul de înmatriculare al autoturismului,  inspecția tehnică periodică valabilă, original sau copie. Dacă nu te poți prezenta la fața locului,  poate fi delegată o altă persoană printr-o împuternicire scrisă de mână, anexând în copie cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului și inspecția tehnică periodică valabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: