Redactia.ro
Home » Monden » Gesturi interzise pe iaht între Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck. Cum i-au surprins paparazzi

Gesturi interzise pe iaht între Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck. Cum i-au surprins paparazzi

GALERIE FOTO (4)

Paparazzi i-au suprins, în acest weekend, pe Jennifer Lopez (52 ani) și Ben Affleck (48 ani) în gesturi interzise minorilor, pe un iaht scump. La un moment dat, Ben a filmat-o pe partenera sa în costum de baie, aceasta etalându-și cu mândrie formele de invidiat.

Gesturi interzise pe iaht între Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck. Cum i-au surprins paparazzi

Jennifer Lopez pare mai fericită ca oricând de când s-a despărțit de Alex Rodriguez. Artista a fost surprinsă, în acest weekend, în gesturi îndrăznețe alături de noul ei partener, Ben Affleck. Pe un iaht scump, în Saint Tropez, cei doi s-au sărutat cu patos și nu numai, potrivit DailyMail.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au lăsat inhibițiile deoparte și în văzul tuturor și-au dat frâu liber sentimentelor. La un moment dat, Ben Affleck și-a atins partenera pe fund, iar ea nu părea deloc deranjată. Mai mult, Jennifer Lopez s-a pus deasupra acestuia și l-a sărutat cu multă ardoare.

După toate acestea, Jennifer Lopez s-a lăsat filmată de celebrul actor american, în costum de baie, etalându-și mândră formele impecabile la cei 52 de ani. Fanii, de îndată ce au observat imaginile le-au asemănat cu secvențe din videoclipurile cântăreței.

Toată scena deprinsă parcă din filmele romantice s-a petrecut pe un iaht în valoare de 130 milioane de dolari. Peste opt milioane de aprecieri a adunat Jennifer Lopez la postările în costum de baie, în care a filmat-o actorul.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost împreună

Se întâmpla în anul 2002 și chiar au jucat și în două filme împreună, în Jersey Girl și Gigli. Relația s-a destrămat, însă, cu câteva zile înainte de nuntă. În ianuarie 2004 au anunțat ruperea poveștii lor de dragoste. În privința lui Alex Rodriguez, acesta dar și Jennifer Lopez au anunțat pe data de 15 aprilie destrămarea relației, după ce s-au logodit. Ulterior, în luna mai, au apărut în presa internațională cu Jennifer Lopez și acttorul Ben Affleck.
Jennifer Lopez și Ben Affleck, într-o vacanță, în Motana, fotografiați relaxați în mașină
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: