Redactia.ro
Home » Monden » Getuța Sterp a vrut să țină totul ascuns, dar Mama Geta a dat-o de gol. Ce sex va avea bebelușul ei

Getuța Sterp a vrut să țină totul ascuns, dar Mama Geta a dat-o de gol. Ce sex va avea bebelușul ei

Getuța Sterp a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Sora lui Culiță Sterp și soțul ei, Sebastian, nu au dezvăluit sexul bebelușului până acum, însă mama ei, Geta, a făcut lumină. În plus, a făcut public și numele bebelușului. 

Getuța Sterp va aduce pe lume un băiețel

Geta Sterp va deveni mamă pentru prima dată! Ea va naște în luna noiembrie, iar familia sa e în culmea fericirii. Mama Geta a dezvăluit că abia așteaptă să devină iar bunică. Fiica ei cea mică va avea un băiețel și i-a sugerat și câteva nume pe care le-ar putea alege pentru cel mic.

„Getuța s-a gândit deja la un nume pentru bebeluș, chiar eu i-am dat ideea de nume, Zian. Asta pentru că pe Arsenie Boca îl chema Zian. Eu tot ascult documentare despre Arsenie Boca și mi-a plăcut mult numele acesta, e mai deosebit.

Ea va naște în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril, iar ea spunea că ar vrea să-i pună celui mic numele Mihail. Va vedea cum va face până la urmă, nu cred că le va pune pe amândouă, e de ajuns un nume. Și eu le-am pus copiilor câte un singur nume”, a declarat mama fraților Sterp, pentru Cancan. 

A avut probleme cu sarcina

Getuța Sterp este însărcinată în șapte luni și numără zilele până când își va aduce pe lume primul copil. Sora lui Culiță Sterp așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică.

Getuța Sterp a intrat în trimestrul al treilea de sarcină, însă se confruntă cu o problem specifică femeilor însărcinate. Aceasta a luat câteva kilograme în plus, motiv pentru care, are nevoie de haine noi.

​„Deci am o problemă foarte gravă. Am plecat la un eveniment și bineînțeles că mi-am călcat o rochie. Am călcat-o frumos, am pus-o să o iau pe mine liniștită. Cu ce mă îmbrac, că nu mai intră? Ce mă fac? Acum, intru să-mi comand niște haine, pentru că, efectiv, am realizat că nu mai am cu ce să mă îmbrac.

Deci eu râd, dar atât am fost de nervoasă la un moment dat, pentru că am văzut că nu îmi e bună rochia respectivă. Am dat-o jos, am luat o fustă cu un tricou, am încercat niște pantaloni. Cred că nici măcar o pereche nu mai am să-mi fie bună”, a povestit aceasta, pe contul său de Instagram.

Geta Sterp și soțul ei au absolvit facultatea

În acest an, Geta Sterp și soțul ei, Sebastian, au încheiat cu succes studiile la Facultatea de Silvicultură. După patru ani de muncă asiduă, tânăra și partenerul ei de viață au reușit să obțină diplomele mult râvnite. Geta a împărtășit emoțiile și recunoștința față de profesorii și familia care i-au sprijinit de-a lungul acestui parcurs.

„Acum 4 ani, pășeam timizi și cu emoții pe porta facultății! Eu și Sebi, soțul meu, am făcut multe împreună și deodată: permisul pentru vânător, permisul de conducere pentru categorii, care încă nu e gata, FACULTATEA și nu ne oprim aici! Mulțumim domnilor profesori pentru toate învățăturile, mulțumim părinților și familiei pentru tot sprijinul din toți acești 4 ani! Cei care sunteți indeciși în alegerea facultății, dar mai ales a specializării, eu vă recomand din suflet: SILVICULTURĂ!”, a scris Geta Sterp pe rețelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: