Redactia.ro
Home » Sport » Gheorghe Hagi propune înghețarea campionatului! “Dacă se infectează unul ce facem?”

Gheorghe Hagi propune înghețarea campionatului! “Dacă se infectează unul ce facem?”

Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi propune înghețarea campionatului! Managerul tehnic al celor de la FC Viitorul crede că meciurile din Liga I nu ar mai trebui să se mai joace în acest sezon.

Gheorghe Hagi îi sfătuiește pe șefii de la FRF și LPF să facă planuri pentru sezonul următor. În plus și-ar dori să existe mai multe echipe în Liga I.

„18 echipe din sezonul următor, da. Ne trebuie organizare tehnică și administrativă pentru sezonul următor, iar sezonul ăsta eu cred că poate să fie înghețat, poate fi o variantă. Să rămână așa cum e. Și după aceea, cei din B să vină și ei. Cei care au muncit și au făcut bine. E doar o idee. E bună sau nu merge, vom vedea. Chiar dacă primim mai puțin bani, ce e așa mare problemă că se împarte la mai multe echipe? Ce așa mare disperare? Jucăm, vin din divizia B, dar trebuie să întrebăm care poate. Decât să începem și să ne oprim după.. Să înceapă campionatul, să mergem și când s-a infectat unul să stea tot lotul. Ce facem atunci?”, a declarat Hagi, la Digi Sport Special.

“Regele” este convins că cele mai multe echipe vor avea probleme financiare după ce trece criza.

”Treaba asta trebuie tratată destul de serios. În primul rând administrativ. Cum va merge fotbalul înainte? Eu din prima v-am zis că va fi o criză. Ce a fost un leu, face acum jumătate. Unde sunt 100 vor fi 50, unde sunt 10 lei vor fi 5 lei”, a spus Hagi la Digi Sport.

Gheorghe Hagi propune înghețarea campionatului!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat deja programul. Conform acestuia campionatul s-ar relua pe 6 iunie și ar dura până pe 26 iulie. Până la întreruperea Ligii I care a avut loc pe 12 martie s-au disputat două etape din play-off şi din play-out. Oficialii LPF au anunțat deja că meciurile rămase se vor disputa fără spectatori, așa cum se va întâmpla și în alte campionate din lume.

”Lucrurile trebuie evaluate și gândite, să știm și noi care e situația. La toți ne e greu. Eu cred că la noi lucrurile se vor duce 50% în jos. Cel puțin pe termen scurt”, a mai spus fostul internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: