Redactia.ro
Home » Sport » Gheorghe Hagi și-a dat demisia! Ce l-a supărat pe “Rege”

Gheorghe Hagi și-a dat demisia! Ce l-a supărat pe “Rege”

Gheorghe Hagi demisie, FC Viitorul

Gheorghe Hagi nu mai este managerul tehnic al celor de la FC Viitorul. Schimbarea a fost anunțată printr-un comunicat de presă.

Probabil că înfrângerea suferită de FC Viitorul 0-3 în fața celor de la Sepsi l-a făcut pe Hagi să ia această decizie. Constănțenii au luat 3 goluri în 16 minute, după gafe de începători, iar “Rege” și-a ieșit din minți.

”Ăsta este lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o. Toată lumea se plânge, toată lumea vorbește, dar trebuie să ne adaptăm. Nu ne-am odihnit destul trei luni? Trebuie să jucăm fotbal, să ne bucurăm de fotbal”, a declarat Hagi, după meci.

Gheorghe Hagi a antrenat la Viitorul, club pe care l-a înființat în 2009, din septembrie 2014 până pe 2 august 2020. A a câștigat un titlu în Liga 1, o Cupă și o Supercupă.

Comunicatul dat de Gheorghe Hagi

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța. De pregătirea ei m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră. Prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României. Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori. Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului.

Loading...