Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. De ce circulă cu troleibuzul prin Bucureşti, când are maşină de 50.000 de euro?

Gheorghe Turda i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. De ce circulă cu troleibuzul prin Bucureşti, când are maşină de 50.000 de euro?

La 74 de ani, Gheorghe Turda caută să se menţină tânăr. Este, la spirit, dar face eforturi să se păstreze şi la fizic. Interpretul de muzică populară alege să se deplaseze, cel puţin prin Bucureşti, cu troleibuzul.

Asta este una dintre măsurile ce-i permit să facă mişcare cât mai mult. Deși deține o mașină de zeci de mii de euro, artistul circulă, deci, cu mijlocul de transport în comun.

Îşi menajează maşina pentru drumurile din ţară

Este imposibil ca bucureştenii care au rută cu troleibuzul 66 să nu-l fi întâlnit măcar o dată pe Gheorghe Turda, care acordă autografe, între două stații.

Da, merg des cu SATB-ul, mă recunoaște lumea în troleibuzul 66 și în tramvaiul 21, îmi cer oamenii autografe. Sunt un om normal, nu-s cu nasul pe sus, îmi place să călătoresc prin mulțime. Lumea mă întreabă de sănătate, cum am trecut prin pandemie, dacă am activitate muzicală.

Am, da, merg la niște spectacole și la Timișoara, am și un eveniment în familie, la Arad, la o nuntă. Pe SATB am abonament gratuit, căci sunt pensionar. Pe metrou, nu am, plătesc călătoria”, a declarat Gheorghe Turda.

Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă, nu contează firma, nici nu o zic. Am grijă să am o siguranță pe șosele, nu merg cu orice, la drum lung conduc doar eu, doar când am vreo petrecere, și mai beau un păhărel, îmi iau șofer”, a adăugat artistul.

Are pensie de 1900 euro pe lună

Gheorghe Turda are acum o pensie de 1.900 de euro pe lună, adică aproximativ 9.000 de lei. La aceasta se adaugă și alte venituri diverse, iar suma totală se ridică la 2.500 de euro.

Interpretul de muzică populară a lucrat în urmă cu ani buni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Concret, acesta a ocupat din anul 1999 funcția de șef al Direcției de Cultură. Datorită acestui loc de muncă, solistul a ajuns să câștige bani frumoși lună de lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: