Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, din nou la cuțite. Artiștii și-au aruncat vorbe grele

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, din nou la cuțite. Artiștii și-au aruncat vorbe grele

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, din nou la cuțite

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, din nou la cuțite. Un nou scandal a pornit între cei doi interpreți de muzică populară. Gheorghe Turda și Constantin Enceanu nu lasă deoparte orgoliile și își aruncă vorbe grele, la o lună după ce s-au certat într-un restaurant, în văzul tuturor. Ce au de împărțit cei doi artiști?

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, din nou la cuțite. Artiștii și-au aruncat vorbe grele

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, din nou la cuțite. În urmă cu aproape o lună, cei doi artiști de muzică populară s-au certat ca la ușa cortului. În cadrul unui eveniment, Gheorghe Turda a aruncat spre colegul său de breaslă cu un pahar de apă, pentru a-l face pe acesta să nu mai vorbească.

După ce Gheorghe Turda a ieșit în public și a declarat că interpretul de muzică populară, Constantin Enceanu ar fi un afacerist falit, la rândul său, Enceanu i-a dat replică artistului, dar într-un mod mai puțin politicos. „Gheorghe Turda vorbește ziua ce visează noaptea. Păi, cum să fie așa? Vinerea, sâmbăta și duminica am avut și bodyguarzi la poartă, ca să nu intre lumea buluc, am 150 de locuri la piscină. Am încasări mari, o medie de 150 de milioane de lei pe zi. E inconștient, cum să spună să sunt falit? Vine lumea să mănânce, asta înseamnă faliment? Am 30 de angajați. Și, de atâta rău, cum zice că îmi merge, iată că am mai deschis și o tavernă în curtea localului. Vorbește gura fără el. Probabil e indivios că nu l-am chemat aici, ca să cânte, dar nu cânt nici eu, nu se pretează muzica populară. E un PUB, de fapt, cu un decor tineresc”, a declarat Constantin Enceanu pentru impact.ro.

De asemenea, Enceanu susține că Gheorghe Turda s-ar fi autoinvitat la acel eveniment, acesta nefiind chemat. Totodată, Enceanu a spus că Turda nu mai știe de glumă, mărturisind că el ar fi glumit, dar artistul a luat-o în serios, motiv pentru care s-a creat un scandal de proporții.

Scandal din cauza invidiei?

Gheorghe Turda a declarat într-un interviu că de mulți ani existau tensiuni între el și Constantin Enceanu, iar motivul ar fi invidia.

Se pare că interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, 73 de ani, are un repertoriu mai vast, și nu îl consideră pe Enceanu coleg de breaslă demn de a spune lucruri atât de jignitoare despre el. „Nu mulți știu, dar cam de multă vreme Constantin Enceanu era invidios pe prezența mea, pe gradele mele, pe repertoriul meu, pe cariera mea. El s-a născut ca artist datorită lui Tudor Gheorghe. I-am reamintit asta cândva și nu i-a convenit. A început de atunci să se comporte urât, să mă vorbească de rău. Niciodată nu m-a invitat la restaurantul lui, să cânt, oricum nu mergeam. Am aflat însă, de la niște cunoștințe comune, că ar fi dat faliment. (…) Nu am mai vorbit cu el, de atunci. Este un răzvrătit, un needucat, după părerea mea, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”, a declarat și Turda.

În mediul public a fost postată o înregistrare din timpul scandalului, iar internauții au rămas șocați când l-au auzit pe Gheorghe Turda înjurând-și colegul de breaslă. Ulterior, acesta a explicat că imaginil sunt trucate de cei care își doresc să-și facă reclamă cu ajutorul numelui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: