Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal! O atacă dur pe Steliana Sima. Care este motivul

Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal! O atacă dur pe Steliana Sima. Care este motivul

Gheorghe Turda este implicat într-un nou scandal! După ce fosta sa iubită, Nicoleta Voicu, l-a denunțat la poliție pe motiv că o terorizează cu apeluri, acum artistul are de a face cu Steliana Sima. Din cauză că interpreta de muzică populară l-a caracterizat în termeni negativi în emisiunea ”La Măruță”, solistul vine cu o replică acidă.

Gheorghe Turda, implicat într-un nou scandal! O atacă dur pe Steliana Sima. Care este motivul

Gheorghe Turda îi răspunde dur Stelianei Sima, după ce l-a caracterizat în emisiunea „La Măruță” ca fiind: ”Intrigant, mincinos și parșiv”. Cântărețul de muzică populară nu se consideră așa cum l-a descris artista și crede că Steliana Sima îi este datoare cu mulțumiri, deoarece a ajutat-o să evolueze în carieră.

„Nu are cu nimic dreptate in ceea ce a declarat, si sa nu ma puna sa dau declaratii despre ea si activitatea ei artistica. Nu intru in polemica cu ea, In loc sa-mi multumeasca pentru ca eu am pus-o la comanda Ansamblului Ciocarlia. N-am ce sa comentez de bazaconiile pe care le-a declarat, minciuni! Eu i-am dat primul ei premiu, la Floarea de colt, nu stia nimeni de ea. M-am certat cu restul sa-i dau ei marele premiu. Eu am pus-o la comanda in Ansamblul Ciocarlia pentru ca eram seful ei direct”, a declarat interpretul pentru starpopular.ro.

Turda: „Nu mă cobor la nivelul ei. Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”

În privința ”punerii la comandă în Ansamblul Ciocârlia” , Steliana Sima neagă că ar fi ajutat-o Gheorghe Turda și a precizat că a obținut postul în urma unui concurs. „Nu m-a pus el la comanda, eu am fost la un concurs! E un mincinos si un neasumat. S-a scos postul la concurs, m-am dus la concurs… si punct! Cine era el sa ma puna pe mine la comanda?”.

Turda a zis despre această relatare: „Nu comentez cultura ei, relatiile ei si ce persoane au ajutat-o sa ajunga si altfel in functii de comanda, la Ciocarlia. Nu ma cobor la nivelul ei de percepere, inteligenta si, ma rog, altele… Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Tot ce am facut eu in Ansamblul Ciocarlia, a distrus ea si cu altcineva.”

Gheorghe Turda a fost acuzat, în luna ianuarie, de fosta sa iubită Nicoleta Voicu de faptul că o teroriza cu apeluri în miez de noapte. Asta în contextul în care s-au despărțit. Nicoleta Voicu l-a denunțat la poliție.

”Sunt în drum spre poliție pentru că s-au reluat acele apeluri la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars și nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau. Nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc de bun simț. Sunt blocate numerele respective, adică sunt aceleași persoane”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: