Redactia.ro
Home » Știri » Giani din Las Fierbinți a făcut accident! Care este starea actorului

Giani din Las Fierbinți a făcut accident! Care este starea actorului

Cunoscutul Giani din Las Fierbinți a făcut accident, vineri după-amiază. Totul s-a întâmplat în apropiere de Popasul Merei, de pe ruta dintre Buzău și Prahova, pe drumul european E 577, între Slobozia şi Iazu.

Giani din Las Fierbinți a făcut accident. Care este starea actorului

Mașina condusă de Constantin Diță a intrat în coliziune cu cea a unui alt șofer. Actorul a fost surprins de Cancan.ro cum a coborât supărat din autovehicul și s-a îndreptat către conducătorul auto cu care s-a accidentat. Pentru a nu fi recunoscut, ”Giani” din Las Fierbinți și-a pus ochelarii la ochi, după care a început să discute cu celălalt șofer. Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit. Nu la fel se poate spune, însă, și despre mașinile lor.

Nu este primul accident rutier al lui Giani din Las Fierbinți

De altfel, accidentele rutiere par că se țin lanț de actorul Constantin Diță. În 2017, a mai fost implicat într-altul, aflându-se în mașină cu soția lui, aflată pe scaunul din dreapta al pasagerului. Atunci, Giani din Las Fierbinți a fost lovit din neant de un alt conducător auto, în timp ce traversau pe culoarea verde a unui semafor. S-a îngrijorat pentru soția lui, fiind prima la care s-a uitat să vadă dacă este bine.

Și la momentul respectiv actorul a coborât destul de nervos din autovehicul, s-a îndreptat către șoferul vinovat și l-a tras la răspundere. În cele din urmă, apele s-au calmat și ambii au ajuns de comun acord să rezolve situația pe cale amiabilă, fără poliție, scrie click.ro

Giani, despre soția lui

Giani din Las Fierbinți este căsătorit cu Oana care a cunoscut-o în vremea facultății. Aceasta i-a oferit soțului doi copii, mai exact, doi băieți. În cadrul unui interviu pentru Adevărul, Constantin Diță a avut doar cuvinte de laudă pentru Oana. Cum mi-am cucerit soția? Nu pot să fac un rezumat. Și chiar dacă aș încerca, ar sună a laudă și îmi propun să nu fiu genul ăla de om care se ridică singur în slăvi.

A fost o poveste lungă și frumoasă. Am făcut multe lucruri pentru ea, de la faptul că am încercat (și încerc mereu) să o fac să radă ori de câte ori e tristă, până la faptul că am acceptat să mă schimb pentru ea, în sensul maturizării. Și ea știe asta. Sunt multe lucruri de spus aici… Cred că la întrebarea asta ar trebui să răspundă ea.

Dacă romantic înseamnă să cumperi flori așa… fără să fie nevoie de motive speciale sau să programezi brusc ieșiri în oraș sau în afară orașului… atunci poate că sunt un romantic, dar un romantic care nu acceptă că e romantic, un romantic mai atipic”, a mărturisit Constantin Diță pentru Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: