Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a ales antrenorul! Cine o va pregăti pe FCSB în sezonul următor

Gigi Becali a ales antrenorul! Cine o va pregăti pe FCSB în sezonul următor

bogdan vintila contract, FCSB, Becali,

Gigi Becali a ales antrenorul care o va pregăti pe FCSB. Latifundiarul a decis să meargă în continuare pe mâna lui Bogdan Vintilă.

Omul de afaceri face planurile pentru noul sezon. Vrea să-și vândă o parte din jucători și anunță și transferuri. În ceea ce privește staff-ul tehnic a luat deja decizia finală. Bogdan Argeș Vintilă va rămâne pe banca celor de la FCSB. Becali l-a însărcinat pe președintele executiv al clubului, Valeriu Argăseală să pregătească actele. Contractul lui Vintălă se încheia pe 30 iunie 2020.

”I-am spus lui Vali Argăseală să facă noile acte. Nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile acestea. V-am spus de mai multe ori că Vintilă va antrena cât va vrea la FCSB. Nici nu știu pe câți ani o să semneze. Nici nu contează. Dacă poate să antreneze 25 de ani, atunci Bogdan Vintilă va sta 25 de ani la FCSB! Eu nu-l dau afară. Am vorbit deja și se ocupă Vali Argăseală de tot”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

Vintilă o antrenează pe FCSB de aproape 1 an

În luna august a anului trecut, Gigi Becali anunța că Bogdan Vintilă este noul antrenor al echipei. Atunci omul de afaceri a preferat să aducă un tehnician care nu avea o foarte mare experiență în antrenorat. Acesta l-a înlocuit pe Vergil Andronache, cel care a asigurat interimatul la FCSB după demisia lui Bogdan Andone. Vintilă le mai pregătise pe Voluntari, Chiajna, Metaloglobus și România U17. În 2018 a fost secund la Astra Giurgiu. Ca jucător a evoluat la Steaua, FC Argeș, FC Național, Bursaspor, Concordia Chiajna și Rapid. A jucat și la echipa Națională în 2002, unde a adunat 5 meciuri. Fostul portar are 286 de meciuri în Liga 1. La FCSB, antrenorul are un salariu de 5.000 de euro pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: