Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a decis! Bogdan Argeș Vintilă e noul antrenor!

Gigi Becali a decis! Bogdan Argeș Vintilă e noul antrenor!

GALERIE FOTO (2) Gigi Becali a decis

Gigi Becali a decis! Bogdan Argeș Vintilă va fi noul antrenor al echipei.

După lungi căutări, Becali a anunțat că s-a înțeles cu tehnicianul. Acesta va fi prezentat oficial, vineri în cadrul unei conferințe de presă. Patronul lui FCSB a spus că înainte de a lua această decizie s-a sfătuit și cu jucătorii.

„Nu mai e secret, Bogdan Vintilă e antrenorul. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat mult că a fost elevul lui. Cunoaşte filosofia lui Hagi şi asta i-am cerut: „Vreau să joci ce ai învăţat de la Hagi. Jucătorii nu or să ştie altceva decât antrenament. Asta e meseria lor: antrenament, antrenament şi numai antrenament”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Vergil Andronache, cel care a asigurat interimatul la FCSB după demisia lui Bogdan Andone, nu va pleca de la echipă. Acesta rămâne în staff-ul lui Bogdan Argeș Vintilă.

„Vergil nu a fost secund? Vintilă a zis că o să îl ţină, rămâne în staff. Îşi aduce staff-ul lui”, a mai spus, Gigi Becali.

Cine este Bogdan Argeș Vintilă

Noul tehnician principal la FCSB a mai antrenat câteva echipe în cariera sa. Concordia Chiajna, Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. În 2018 a fost secund la Astra Giurgiu. Ca jucător, a evoluat la Steaua, FC Argeș, FC Național, Bursaspor, Concordia Chiajna și Rapid. A jucat și la echipa Națională în 2002, unde a adunat 5 meciuri. Fostul portar are 286 de meciuri în Liga 1.

Citește și: FCSB – Guimaraes 0-0! Calificarea se decide în Portugalia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: