Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, bun de plată! Ce amenzi a primit omul de afaceri!

Gigi Becali, bun de plată! Ce amenzi a primit omul de afaceri!

gigi becali, Victor Pițurcă, gigi becali ajutor

Gigi Becali a scos din buzunar o sumă uriașă, pentru că i-a dat mai multe mesaje unui procuror. Acesta l-a taxat pe omul de afaceri cu câte 5000 de lei pentru fiecare SMS.

Patronul FCSB și nepotul acestuia, Vasile Geambazi sunt anchetați de DNA într-un dosar pentru spălare de bani. Gigi Becali a povestit că i-a dat mai multe mesaje prietenești procurorului care se ocupă de caz, iar acesta l-a taxat. Șapte amenzi a primit patronul FCSB. A achitat 6, dar pe ultima a contestat-o.

„Am dat niște mesaje procurorului. Am dat mesajele de prietenie, ca la un prieten i-am vorbit. A zis că sunt niște mesaje care nu sunt adecvate și nepotrivite și mi-a dat amendă 5.000, 5.000 5.000. Mai dădeam cât un mesaj, mai dădea cât o amendă și ultima amendă am contestat-o și atât nu mai am treabă cu el„, a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

Becali și nepotul său anchetați de DNA

Omul de afaceri și nepotul său, Vasile Geambazi sunt în vizorul DNA. Sunt cercetați într-un dosar unde sunt acuzați de spălare de bani.

„Nu gândesc rău despre procuror. Îi dau mesaje și îmi da amenzi. Îmi dă amendă câte o mie de euro. El vorbește cu mine câte două ore cu mine la telefon, dar când îi dau mesaje, îmi dă amendă. Eu îi spun că el nu este este de pe lumea asta, și el îmi dă amendă. Nu pot să fac rugăciune că lumea, că ești în capul meu că un drac. Să respecte hotărârea judecătorească, asta vreau de la el. Dar el… nu e băiat rău. Nu pot să suport așa să mă țină pe mine un procuror cu niște minciuni. Am 63 de ani și el este un copil. Nu mai suport nici eu. Îi spun: «Iartă-mă, dar… ești de pe altă planetă». Apoi îi spun: «Iartă-mă!»”, recunoștea Becali, anul trecut.

Becali și nepotul său sunt cercetați de aproape doi ani sub acuzația de spălare de bani într-o afacere cu un teren cumpărat în Voluntari cu un milion de euro. Pentru acest teren s-ar fi cerut despăgubiri de la statul român în valoare de 20 de milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: