Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Victor Pițurcă! Nu-și mai vorbiseră de ani buni

Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Victor Pițurcă! Nu-și mai vorbiseră de ani buni

gigi becali, Victor Pițurcă, gigi becali ajutor

Gigi Becali a uitat de orice conflict și a ajutat un antrenor deși de ani de zile nu și-au mai vorbit. Victor Pițurcă a povestit cum a fost sprijinit de patronul echipei FCSB atunci când a avut COVID – 19.

Se știe faptul că Gigi Becali sare mereu să ajute. Fie că este vorba de sportivi sau de oameni pe care nu-i cunoaște. Omul de afaceri a dat uitării orice supărare și i-a întins o mână de ajutor fostului selecționer al României, și antrenor de la FCSB atunci când acesta a avut nevoie. După ce a aflat că Victor Pițurcă are coronavirus, Gigi Becali i-a trimis imediat medicamente dar și o asistentă medicală. Latifundiarul a cheltuit până acum milioane de euro pentru a cumpăra medicamente care tratează COVID-19.

”M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa. Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi. A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel”, a declarat Victor Pițurcă, pentru as.ro.

Victor Pițurcă a avut COVID – 19 anul trecut în luna noiembrie.

Becali și Pițurcă nu și-au mai vorbit de ani buni

În urmă cu ani buni, Gigi Becali și Victor Pițurcă erau în relații foarte bune. Relațiile s-au răcit, după ce Victor Pițurcă a antrenat-o pe FCSB. Conflictul a pornit de la faptul că fostul selecționer a spus că nu accept să primească indicații de la Becali despre cum să joace sau ce jucători trebuie să trimită în teren. Mai târziu Victor Piţurcă a susținut echipa Steaua în scandalul cu FCSB, lucru care l-a înfuriat pe omul de afaceri. Astfel, cei doi au întrerupt orice legătură și ani buni nu și-au mai vorbit.

Becali a ajutat mai mulți oameni din fotbal

Gigi Becali a sărit în ajutorul mai multor oameni din fotbal care s-au infectat cu coronavirus. Printre aceștia s-au numărat Dumitru Dragomir, Leo Grozavu, Anamaria Prodan sau Marius Șumudică.

”Vreau să scot un singur gest în evidență. Îi mulțumesc lui Gigi Becali. E un om extraordinar. N-am mai vorbit de 9 luni cu el , dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are și alte probleme, comorbidități, e cardiac.
Iar soția și fetița mea erau singure acasă. S-a oferit să meargă la mine acasă să ducă medicamente. Mi-a zis să îmi văd de meci că, indiferent că tu ești rapidist și eu stelist, o să am grijă de familia ta.
S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a mișcat profund tot ce-a făcut pentru mine. M-a făcut să fiu liniștit la mii de kilometri distanță de cei dragi”, a spus Marius Șumudică, anul trecut la Digi Sport.

”Îi multumesc domnului Becali că mi-a oferit completarea acelui medicament de care toată lumea spune că e foarte bun. Eu am luat tot ce mi-a prescris medicul, inclusiv medicamentul acela”, a spus Leo Grozavu pentru GSP.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: