Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali îl ajută pe Marius Șumudică! Familia antrenorului are COVID-19

Gigi Becali îl ajută pe Marius Șumudică! Familia antrenorului are COVID-19

Gigi Becali, Florin Talpan, fcsb, Steaua

Gigi Becali i-a sărit în ajutor lui Marius Șumudică. Familia din România a antrenorului are coronavirus, iar omul de afaceri îi ajută cu tot ce poate.

Soția, fiica și tatăl lui Marius Șumudică au fost infectați cu COVID-19. Gigi Becali nu a așteptat și a sărit imediat să-i ajute. Potrivit gsp-ro, le-a trimis medicamente de la clinica sa. Deși antrenorul nu a lucrat niciodată cu Gigi Becali, cei doi au o relație destul de apropiată. Turcii de la Gaziantep au anunțat pe pagina oficială faptul că antrenorul român trece prim momente dificile.

“Tehnicianul nostru, Marius Şumudică, ne-a comunicat faptul că familia sa, care trăieşte în România, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Este o veste care ne întristează. Le transmitem lui Şumudică şi familiei sale însănătoşire grabnică”, a anunțat Gaziantep FK.

Şumudică i-a înfuriat pe fanii turci

La meciul cu Beșiktaș, antrenorul român a reușit să-i înfurie pe suporterii turci. După ce echipa sa a învins, a mers spre locul unde ar fi trebuit să fie galeria adversă și a imitat un vultur, apoi și-a dus degetul la gură. Gestul românului a înfuriat mii de fani.

„În primul rând că nu aveam eu către cine de la Beșiktaș să fac semnul. Se joacă fără spectatori. Cineva dintr-o loja de-a lui Gaziantep m-a șicanat în mai multe rânduri, înainte de meci și la pauză, ‘Mister X’, ‘Egal, Egal’, aluzie că avem multe rezultate de egalitate. Deci de-ai mei! Pe mine în 16 meciuri m-a bătut doar Galatasaray și tot sunt unii nemulțumiți”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

Șumudică tocmai a revenit pe banca turcilor, după ce a fost suspendat mai multe etape. Echipa antrenată de român nu a pierdut de 7 etape, dar are doar 2 victorii. Gaziantep are 11 puncte după primele 8 etape din campionatul Turciei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: