Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali se gândește deja la pensie! Finanțatorul lui FCSB le lasă afacerile imobiliare fiicelor lui

Gigi Becali se gândește deja la pensie! Finanțatorul lui FCSB le lasă afacerile imobiliare fiicelor lui

Gigi Becali se gândește deja la pensie! Finanțatorul lui FCSB are de gând să le lase fiicelor sale o moștenire colosală, dar și mai multe afaceri pe mână. 

Gigi Becali se gândește deja la pensie! Finanțatorul lui FCSB le lasă afacerile imobiliare fiicelor lui

Gigi Becali este considerat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, iar la vârsta de 63 de ani, finanțatorul FCSB se gândește deja la pensionare. Iar dacă i-a trecut acest gând prin minte, milionarul trebuie să lase cuiva multe dintre afacerile sale, pentru a nu se pierde. Astfel că, Gigi Becali a început să-și lase afacerile pe mâna fiicelor lui. Atât fiica cea mare, Teodora cât și cea mijlocie, Alexandra, se vor implica în business-ul imobiliar al tatălui lor.

Gigi Becali se gândește deja la pensie! Latifundiarul i-a creat Alexandrei propria companie, Alexandra Becali Imobiliare, scrie wowbiz.ro. Societatea a fost înregistrată în urmă cu câteva luni și va avea proiecte alături de o altă firmă pe care finanțatorul FCSB a creat-o în aceeași zi: Becali Imobiliare SRL. Aici, Gigi Becali s-a asociat cu Theodor Mincu, soțul Teodorei, fiica lui cea mare. Ambele firme au sediul la palatul lui Gigi Becali, situat pe Aleea Alexandru, în apropiere de Piața Victoriei.

Se pare că Becali, fiicele și ginerele său vor să ridice un ansamblu rezidențial de aproape 200 de apartamente în Pipera. Conform profit.ro, proiectul este denumit MTM Residence și va fi format din 4 blocuri plasate pe un teren din Pipera, lângă blocurile abandonate de Arcom, compania de construcții a lui Gigi Becali și preluate de un dezvoltator britanic. De asemenea, Becali a mai vândut în această zonă un teren de 8 hectare către un consorțiu sud-african în schimbul a 12 milioane de euro, conform sursei citate. Aici s-a construit un complex rezidențial numit Avalon.

Și dacă tot vorbim de pensionarea lui Gigi Becali, milionarul are parte de o pensie frumușică din partea statului român. Patronul FCSB a declarat că va primi o pensie pentru cele aproape 12 luni pe care le-a petrecut în Parlamentul României, în perioada iunie 2009 – decembrie 2012, încasând suma de 2500 de euro, dar că va primi și 4000 de euro, pensie, din partea statului român după ce va împlini 65 de ani.

”Am făcut o mare greşeală că m-am retras din mandatul de europarlamentar, că nu aveau curajul să facă asta. M-am retras, am zis că vreau să lupt pentru ţara mea. Am ieşit, iar de acum încolo vreau să lupt pentru familia mea. Nu mi-am dat seama, am fost un idealist şi am greşit. Îmi pare rău că m-am retras din mandatul de europarlamentar. Acum, am pus nişte avocaţi să se intereseze dacă pot să îmi reiau mandatul, pentru că demisia eu nu mi-am dat-o de acolo”, a spus Becali, imediat după ce a plecat din Parlamentul European.

Ce a impus Gigi Becali soției și fiicelor lui

Gigi Becali a dezvăluit, de curând, cum decurg lucrurile în familia lui. Lafitundiarul a precizat că atunci când ia masa cu soția și fiicele lui trebuie să se țină cont de o regulă. Mai exact, milionarul este deranjat de televizor atunci când mănâncă și simte nevoie de liniște. Astfel, a cerut ca televizorul să fie închis în timpl mesei, în caz contrar, se ridică și pleacă.

”La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a spus Gigi Becali la Prosport.

De asemenea, într-un interviu mai vechi, Gigi Becali a mărturisit că peste ani i-ar plăcea să se retragă în munți, la o mănăstire. Însă, soția și fiicele sale nu sunt de acord.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a spus Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: