Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali taie în carne vie. 5 fotbaliști sunt out de la FCSB! Pe cine transferă în iarnă

Gigi Becali taie în carne vie. 5 fotbaliști sunt out de la FCSB! Pe cine transferă în iarnă

Ce pensie ia Gigi Becali de la statul român? Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European

Gigi Becali taie în carne vie. 5 fotbaliști sunt out de la FCSB! Iată pe cine transferă în iarnă!

Gigi Becali taie în carne vie

Fotbalul românesc se pregătește să trăiască o perioadă de schimbări semnificative, iar FCSB, una dintre cele mai mari echipe din țară, nu face excepție. Gigi Becali, patronul clubului, a anunțat că se pregătește să facă o serie de mutări importante în această iarnă, afectând nu doar lotul de jucători, ci și sistemul de joc al echipei.

5 fotbaliști sunt out de la FCSB

Gigi Becali a fost extrem de transparent în privința viitorului lotului FCSB. Acesta a dezvăluit că nu mai puțin de 5 jucători vor părăsi echipa în această iarnă. Printre primele nume anunțate se numără Vali Crețu, fundaș dreapta cu cinci sezoane la echipa roș-albastră, și Dorin Rotariu și Cristi Ganea, doi jucători care nu au reușit să se impună și să impresioneze în tricoul FCSB-ului. Performanțele lor au fost sub așteptări, lucru care i-a determinat pe cei de la club să ia această decizie radicală.

De asemenea, pe lista celor care ar putea pleca se află și Vlad Chiricheș, accidentat în continuare, și mijlocașul Damjan Djokovic, deși prestațiile acestuia din urmă au fost considerate bune, Gigi Becali a hotărât să-l înscrise pe lista de transferuri.

„O să aduc un fundaș… nu vă spun de care, ca să nu vă prindeți. O să aduc un fundaș dreapta, pe ăștia doi, și mai vreau un atacant. Punct. 

E posibil să iau și alții, impresarul pleacă în Albania să vadă doi jucători, un atacant și un mijlocaș. Trebuie să avem mai mulți, că ați văzut că îi dau afară după 6 luni. Când îi dau afară pe ăia, trebuie să am să îi înlocuiesc”, a explicat Gigi Becali, la Fotbal Club, la DigiSport.

Schimbări majore în sistemul de joc

Pe lângă modificările din lot, Gigi Becali a anunțat că va aduce și schimbări în sistemul de joc al echipei. Acesta intenționează să facă aceste schimbări după fereastra de transferuri de iarnă, când se va baza pe noul său transfer, brazilianul Luis Phelipe, care a fost cumpărat cu 200.000 de euro de la Poli Iași.

Printre ideile patronului se numără utilizarea lui Compagno în postul de atacant, astfel încât să poată juca într-un sistem 4-2-3-1, cu Phelipe ca decar. Gigi Becali are în vedere și aducerea lui Baba Alhassan și modificarea sistemului la un 4-3-3, cu Luis Phelipe în rol de vârf fals.

„De Compagno mă despart doar cu bani, dacă îl cumpără cineva. Acum, dacă am luat jucătorul de la Iași, poate să joace Compagno atacant, să jucăm 4-2-3-1 cu Phelipe decar, că nu are cum să joace în stânga în locul lui Coman.

Dacă vine și Baba Alhassan (n.r. – a pocit numele lui Baba Alhassan), atunci o să jucăm cu el în 4-3-3 și Luis Phelipe vârf fals, dar nu ne despărțim de Compagno fără bani”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Ce urmează pentru FCSB

Echipa FCSB se pregătește pentru o perioadă plină de schimbări și ajustări. Cu plecările anunțate și cu noile achiziții planificate, FCSB își dorește să se reinventeze și să-și îmbunătățească performanțele în viitoarele competiții. Suporterii vor trebui să aștepte cu nerăbdare să vadă cum se vor materializa planurile lui Gigi Becali și ce transformări vor aduce în jocul echipei lor iubite.

Perioada de transferuri de iarnă va fi cu siguranță una interesantă pentru FCSB și pentru fotbalul românesc în general, iar fanii așteaptă cu entuziasm să vadă cum va arăta echipa lor preferată în noul an și ce rezultate vor reuși să obțină în urma acestor schimbări.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: