Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, un adevărat binefăcător. Latifundiarul din Pipera a împărțit pe stradă bancnote de 200 de lei, dintr-o pungă plină cu bani

Gigi Becali, un adevărat binefăcător. Latifundiarul din Pipera a împărțit pe stradă bancnote de 200 de lei, dintr-o pungă plină cu bani

GALERIE FOTO (5) Gigi Becali, un adevărat binefăcător

Gigi Becali, un adevărat binefăcător. Latifundiarul a șocat din nou. Afaceristul a fost surprins îmbrăcat altfel, în timp ce scotea bani de la CEC. Asta nu e tot! În drum spre mașină, Gigi Becali a împărțit bani nevoiașilor care se apropiau de el și-i cereau bani.

Gigi Becali, un adevărat binefăcător. Latifundiarul din Pipera a împărțit pe stradă bancnote de 200 de lei, dintr-o pungă plină cu bani

Gigi Becali, un adevărat binefăcător. Se știe faptul că latifundiarul din Pipera este un om cu suflet mare și ajută oamenii ori de câte ori i se cere. Pentru persoanele neajutorate, Becali este o persoană binefăcătoare.

De fiecare dată când este văzut în locurile publice, patronul FCSB este asaltat de oameni care îi cer bani. Niciodată, aceștia nu au plecat cu mâna goală. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când Becali a mers la CEC să scoată o „pungă cu bani”. Potrivit Cancan.ro, îmbrăcat altfel, cu căciulă, trening și adidași, Gigi Becali a mers în zona Dorobanți, pentru a intra la bancă. După câteva minute, a ieșit cu o pungă mare, de hârtie, plină cu bani, moment în care oamenii neajutorați care locuiesc pe străzi l-au văzut. Aceștia l-au asaltat pe milionarul care nu i-a lăsat cu mâinile goale. Afaceristul a împărțit banconote de 200 de lei, fiecărui nevoiaș. Tot ce a cerut latifundiarul a fost să se respecte ordinea și să se formeze un rând. Imediat, aceștia l-au ascultat și s-au așezat la coadă, așteptând, cuminți banii.

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de dolari

Gigi Becali se numără printre cei mai cunoscuți afaceriști din România, patronul de la FCSB având un istoric controversat pe scena politică și sportivă. Într-un interviu, Gigi Becali a vorbit despre cum a reușit să facă primul milion de dolari.Acesta a spus că a adus un camion de blugi din Turcia și a văzut cum începe să facă bani.

Potrivit acestuia, investea în Turcia un dolar, iar în România făcea 10-15 dolari. „Când toată lumea se ducea la turci să ia două-trei perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Îi băgam direct în angrouri, iar banii îi primeam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scăpa de marfă. Aduceam şi 10 tiruri de blugi pe săptămână. Banii îi rulam în fiecare zi. Pentru că nu aveam unde să bag toţi banii, i-am descărcat în curte. Apoi, m-am dus în casă, am luat o folie de celofan şi i-am acoperit, pentru că îmi era teamă să nu plouă peste noapte şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, erau acolo 1.000.000 de dolari”, a declarat afaceristul în 2008.

Povestea familiei Becali este de-a dreptul fascinantă. În 1946, familia sa a fost trimisă în Banat, iar 5 ani mai târziu, a fost deportată la Zagna-Vădeni, Brăila, acolo, unde în 1958 s-a născut și Gigi Becali. Deși tatăl lui avea voie să ia cu el doar opt găini, doi cai, o vacă și un porc, a făcut avere cu oi. A furnizat carne de oaie și lactate pentru hotele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: