Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce fiica lui Gigi Becali? Tânăra face piața cu o mașină de 250 de mii de euro

Ce mașină conduce fiica lui Gigi Becali? Tânăra face piața cu o mașină de 250 de mii de euro

GALERIE FOTO (7) Ce mașină conduce fiica lui Gigi Becali? Tânăra face piața cu o mașină de 250 de mii de euro

Teodora Becali a atras toate privirile zilele trecute când a ieșit cu bolidul de lux la piață! Fiica cea mică a celebrului Gigi Becali s-a deplasat cu o mașină în valoare de 250.000 de euro. 

Ce mașină conduce fiica lui Gigi Becali? Tânăra face piața cu o mașină de 250 de mii de euro

În urmă cu o lună, fiica cea mică a afaceristului, Alexandra, era oprită de poliție în timp ce conducea un Bentley de 250.000 de euro. Surioara sa mai mare este însă mai conștincioasă, căci aceasta a iesit la piață cu același model de mașină, însă culoare diferită, pentru că doar nu era să-i împrumute mașina surorii sale.

Ce mașină conduce fiica lui Gigi Becali? Tânăra face piața cu o mașină de 250 de mii de euro

Teodora și-a scos bolidul la plimbare și a ajuns chiar și la piață cu el. S-a oprit la taraba cu fructe, de unde a ales ce i-a poftit inima, apoi a ajuns și la aceea cu legume, unde roșiile cu ”gust de roșii” au apărut de puțin timp. A pus totul într-o plasă, pentru că nu s-a lăcomit, a cumpărat calitate, nu cantitate.

Cu masca pusă bine pe gură și pe nas, Teodora a mai aruncat un ochi prin piața plină cu de toate, după care s-a retras. A luat-o, ușor, printre mașini pentru a ajunge la bolidul bine parcat. Și-a așezat, cu grijă, cumpărăturile, apoi a urcat la volan, s-a asigurat și a virat către casă, unde o așteptau soțul ei și minunea din viața lor, micuța de doar 11 luni.

Teodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca-n povești la Palatul Snagov

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit în urmă cu un an și jumătate cu Mihai Mincu. A fost nunta anului, cu o petrecere de vis la Palatul Snagov, unde au participat peste 700 de invitați. Și cu multe cadouri, dar și bani puși la plic. Gigi Becali a spart tiparele și a depus un milion de euro într-un cont comun, dar de nuntă. Asta după ce cheltuise 500.000 de euro pentru a organiza fără cusur evenimentul. Iar, la aproape un an distanță, Teodora a devenit mămică de fetiță.

Ce mașină conduce fiica lui Gigi Becali? Tânăra face piața cu o mașină de 250 de mii de euro

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie foarte potentă financiar. Cel supranumit ”Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. Mihai Mincu a reușit să-și impresioneze socrul, acesta fiind foarte încântat de alegerea făcută de fata sa cea mare.

”E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: