Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol răspunde criticilor la adresa fizicului ei: „Nu trebuie să suport nesimțirea”

Gina Pistol răspunde criticilor la adresa fizicului ei: „Nu trebuie să suport nesimțirea”

gina pistol

Gina Pistol a reacționat dur la comentariul răutăcios al unui urmăritor de pe Instagram. Viitoarea mămică i-a explicat pe îndelete un detaliu legat de aspectul ei fizic. 

Gina Pistol răspunde criticilor

Viitoarea mămică, Gina Pistol a postat de curând o fotografie pe Instagram în care i se vede și piercing-ul din nas, iar un fan s-a gândit să o critice pentru acest lucru. Gina Pistol nu s-a lăsat atacată și i-a răspuns dur acestuia, care i-a comparat accesoriul cu un belciug.

„Acele mesaje impertinente primite la pagina mea, legate de pozele pe care eu le postez… în lumea în care mă învârt eu, accesoriul ăsta se numește piercing. Te dai cu părerea fără să îți ceară nimeni părerea. La mine la țară, dacă vrei să vezi un belciug, te duci într-o cocină sau într-un grajd”, a răspuns Gina.

Iubita lui Smiley a fost foarte vehementă și a subliniat că nu va permite altor persoane să decidă cum trebuie ea să arate.

„Răutatea asta ascunsă în spatele unui cont nu îmi place. Nu trebuie să îmi asum nesimțirea și impertinența unei persoane. Nu vreau să las pe nimeni să îmi spună cum trebuie să fiu”, a încheiat aceasta.

Gina Pistol urmează să devină mămică

De curând, Gina Pistol a intrat în ce de-al doilea trimestru de sarcină, iar cu toate astea, iubita lui Smiley arată minunat. Blondina a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată într-o rochie mulată, care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Cum arată aceasta?

În momentul de față, Gina Pistol se poate considera o femeie realizată atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Aceasta va deveni mămică peste câteva luni, după ce a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley este foarte bucuroasă că va deveni mămică pentru prima oară, și deși este o perioadă dificilă, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, reușește să se mențină în formă și să arate incredibil de bine.

Recent, Gina a postat două fotografii pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată într-o rochie mulată neagră, și care i-a scos  în evidență burtica de gravidă. Imediat, fanii acesteia au reacționat. Menționăm faptul că aceasta este prima imagine cu burtica pe care Gina o postează în mediul online.

Gina Pistol gravida

Gina Pistol va deveni mamă pentru prima oară

Deși în urmă cu câteva săptămâni în presă se zvonea că Gina ar fi însărcinată, nu au existat niciodată dovezi clare care să fi confirmat acest lucru. Ei bine, sătuli se pare de aceste speculații, Gina și Smiley au decis să posteze un vlog pe Youtube în care să vorbească deschis despre acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: