Redactia.ro
Home » Știri » Gina Pistol va fi înlocuită la Antena 1. Decizia luată de șefii trustului

Gina Pistol va fi înlocuită la Antena 1. Decizia luată de șefii trustului

Gina Pistol

Vestea ca va deveni mămică i-a schimbat planurile Ginei Pistol. Prezentatoarea show-ului culinar, Chefi la Cuțite urmează să fie înlocuită. Pentru moment, însă, nu se cunoaște persoana care va prelua rolul Ginei Pistol.

Noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Gina Pistol nu va mai fi prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite, odată cu apariția sarcinii.  Șefii trustului, Antena 1 urmează să organizeze un casting. Drept urmare, pentru moment, nu se știe încă cine va fi persoana care îi va lua locul. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, prezentatoarea a renunțat la emisiunea Asia Express, iar pe viitor, atunci când va reveni pe micul ecran, va fi doar gazda emisiunii Chefi la Cuțite.

„Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște.

Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, au declarat persoane din Antena 1, pentru sursa citată.

Gina Pistol a renunțat la filmări, în această perioadă

Pentru că a rămas însărcinată, Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la filmările pentru promovarea diverselor branduri, dar și la cele din televiziune. În prezent, blondina își concentrează atenția pe sarcină și se bucură din plin de această perioadă, mai ales prin prisma faptului că medicii nu i-au dat nicio șansă să devină mămică pe cale naturală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: