Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol vrea să revină la silueta de dinainte de sarcină. Câte kilograme a slăbit într-o săptămână

Gina Pistol vrea să revină la silueta de dinainte de sarcină. Câte kilograme a slăbit într-o săptămână

GALERIE FOTO (6) Gina Pistol vrea să revină la silueta de dinainte de sarcină

Gina Pistol vrea să revină la silueta de dinainte de sarcină. Prezentatoarea tv de la Antena 1 trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Gina a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu aproape un an, aducând pe lume o fetiță. Cu toate astea, vedeta a luat multe kilograme în plus, iar acum vrea să slăbească. Câte kilograme a reușit să dea jos în doar o săptămână?

Gina Pistol vrea să revină la silueta de dinainte de sarcină. Câte kilograme a slăbit într-o săptămână

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Anul trecut, blondina a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă. De trei ani, Gina formează un cuplu cu Smiley, iar venirea pe lume a micuței Josepfine le-a schimbat radical viața. Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți și împliniți. În timpul sarcinii, prezentatoarea tv a luat multe kilograme în plus, iar acum își dorește să revină la forma pe care o avea de dinainte de sarcină.

Vedeta a dezvăluit că înainte de a rămâne însărcinată cântărea 53 de kilograme, iar în luna a noua de sarcină avea 80 de kilograme. În prezent, Gina are 65 de kilograme și își dorește să ajungă la silueta din trecut. Așadar, blondina le-a spus fanilor din mediul online că a început un program de 12 săptămâni. Iubita lui Smiley face sport și ține dietă, iar de la 65,1 kilograme a ajuns la 63, 2 în doar o săptămână. Mândră de reușita sa, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cântarul. Blondina a mărturisit că este ajutată de Carmen Brumă în tot acest proces.

”Îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic.Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol.

Gina a slabit 2 kilograme in doar o saptaman

Gina Pistol, despre viața de mămică

Gina Pistol a născut pe 9 martie 2021, aducând-o pe lume pe Josephine. Prezentatoarea este extrem de mândră că are o fiică și a declarat că pe viitor vrea să lege o relație de prietenie cu ea. Josephine este un copil extrem de cuminte, doarme noaptea și ziua stă liniștită cât timp părinții săi fac diferite activități. Smiley este extrem de mândru că este tată de fată.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă.Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim”, a dezvăluit Gina Pistol la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: