Redactia.ro
Home » TV » Giulia Nahmany, cea mai bogată concurentă de la Ferma: „Am lucruri pe care alții poate nu le au, cum ar fi cinematograf în casă”

Giulia Nahmany, cea mai bogată concurentă de la Ferma: „Am lucruri pe care alții poate nu le au, cum ar fi cinematograf în casă”

Giulia Nahmany

Giulia Nahmany a povestit în cadrul emisiunii „Ferma” că duce o viață de lux. Aceasta s-a născut în Israel, iar apoi s-a mutat împreună cu părinții ei în Belgia. În România au venit mai târziu, dar stilul ei de viață nu s-a schimbat.

Ce poveste de viață are Giulia Nahmany

Giulia Nahmany a povestit că părinții ei au muncit foarte multe pentru a ajunge acolo unde sunt. Ambii sunt doctori de meserie, dar nu s-au sfiit nici să înceapă alte afaceri. Una dintre ele este sucul Tropicana.

„Eu m-am născut în Israel; părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea.

Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a spus Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany: „Am lucruri pe care alții poate nu le au”

Acum, actrița și vedeta de televiziune are 37 de ani și o viața împlinită. Este mama a doi copii, are un soț iubitor și o casă frumoasă, plină de lux – inclusiv un cinematograf.

Giulia Nahmany a mai spus și că a jucat alături de mari actori și a fost printre cercuri selecte de oameno.

„Am o viață foarte frumoasă, am o casă foate frumoasă pe care ne-am construit-o, probabil am anumite lucruri pe care alții nu le au – cum ar fi cinamatograf în casă. Am fost și în Hollywood, am jucat cu Jane Seymour, am fost în cele mai mari cercuri. Recunosc, trăiesc în balonul Giuliei, într-o lume fantastică”, a spus concurenta de la Ferma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: